Important:

Autentificare  \/ 
x
sau
 Use Facebook account  Use Google account
Înregistrare  \/ 
x

sau
 Use Facebook account  Use Google account

www.primariabacau.roPrimaria Bacau si-a schimbat imaginea online odata cu innoirea site-ului web care a costat nu mai putin de 11.000 de euro. Portalul municipalitatii include acum module Facebook si starea vremii, traducerea automata si o noua gama de culori.

Desi conform caietului de sarcini Primaria a solicitat un "nou site care sa includa noile aplicaţii aparute", noua versiune duce lipsa de mai multe optiuni esentiale precum fluxurile de stiri de tip RSS (sistem integrat ce permite livrarea si accesarea de noutati in timp real - n.r.) sau statistici privind numarul de vizitatori.

Constructia portalului a fost realizata de firma Loading Media din Baia Mare, iar reprezentantul pe Bacau este chiar Stefan Bogdan Stanciu (24 de ani), vicepreședintele Organizatiei Judetene a Tineretului National Liberal (TNL), adica coleg de partid cu edilul Romeo Stavarache.

Firma nu a participat la licitatie, iar banii au fost dati prin atribuire directa: 9.315 euro, la care se mai adauga TVA. S-a ajuns in final la suma de 11.000 de euro. Loading Media a făcut si siteul pnl.ro, aflat la acelaşi IP si pe acelasi server cu cel al primariei bacauane.

Specialistii in domeniu sustin ca pretul este umflat de cel putin 3 - 4 ori si ca suma platita nu se justifica.

Cosmin Daraban, marketing manager la firma Silk Web, una dintre cele mai importante firme de web design din Romania a declarat ca "Siteul valoreaza, la preţul pietii, maxim 2.500 de euro, chiar mai putin. Lucram de sapte ani in acest business si stim cum se procedeaza in afacerile cu statul. Portalul Primariei Bacau nu are functionalitate, prezinta erori, pare sa fie facut doar pentru a incasa banii. Cel mai ciudat e ca nimeni nu pare interesat sa masoare audienta si ca toate formele de urmarire a fluxului web (n.r. - noutatile postate) au fost eliminate".

Sursa: Adevarul

Serviciu oferit via CComment

Vezi și...

Nu am găsit alte articole pe această temă


Locale

Criza deșeurilor la Moinești

Primăria din Moinești bună de plată în cazul crize…

Deși și-a pus speranțele într-o decizie favorabilă a instanțelor de judecată, Primăria din Moinești a pierdut procesul cu ADIS (asociația de salubrizare a primăriilor din județ), prin care...

Regionale

Calitate apă potabilă

Administrația Naționala „Apele Române” atențion…

Conform comunicatului, Administrația Naționala „Apele Române” efectuează în prezent activități de întreținere necesare pentru siguranța structurii de rezistență la nivelul Barajului La...