Important:

Autentificare  \/ 
x
sau
 Use Facebook account  Use Google account
Înregistrare  \/ 
x

sau
 Use Facebook account  Use Google account

Divizia de OnestiDin cauza conditiilor meteorologice inca nefavorabile, debutul Diviziei de Onesti din cadrul Campionatului Judetean de Minifotbal va fi decalat cu o saptamana, deschiderea oficiala a competitiei fiind programata pentru data de 2 martie.

Dupa tragerile la sorti, pe 3 si 4 martie vor avea loc meciurile din cadrul primei etape. Meciurile se vor disputa in cadrul noii baze sportive Dribbling, inaugurata la inceputul acestui an, si situata chiar in cadrul Complexului Sportiv Municipal.

12 echipe si-au completat deja documentatia necesara inscrierii in campionat. Pentru cei care au intarziat sa se inscrie, vestea buna este ca ca mai au posibilitatea sa o faca pana pe 29 februarie, datorita decalarii debutului competitiei”, ne-a declarat Gheorghe Burleanu, presedintele Asociatiei Judetene de Minifotbal.

La finalul acestui campionat care se va disputa in sistem fiecare cu fiecare, urmat apoi de un play-off, cele mai bune doua echipe vor reprezenta Onestiul la fazele nationale, Campionatul National si respectiv Cupa Romaniei.

Minifotbalistii onesteni desi vor fi la prima participare la nivel national, vor avea totusi avantajul terenului propriu, faza regionala pe zona Moldovei urmand a se disputa la jumatatea lunii iunie chiar la Onesti.

De mentionat ca la aceasta competitie NU au drept de joc jucatorii care evolueaza in Liga I, II si III de fotbal si respectiv futsal, minifotbalul fiind destinat exclusiv amatorilor. Varsta minima de participare este de 16 ani.

Divizia de Onesti se anunta deja a fi o competitie care se va bucura de un larg interes, printre echipele inscrise pana acum numarandu-se cele ale unor institutii publice, companii private sau echipele de minifotbal cu state vechi de pe Valea Trotusului, nelipsind de aici nici fostii jucatori de fotbal din localitate.

Pentru informatii suplimentare, apelati urmatoarele numere de telefon: 0727.137.053 si/sau 0757.504.176.

Moinesteanul.ro

 

Serviciu oferit via CComment

Vezi și...

Nu am găsit alte articole pe această temă


Locale

Criza deșeurilor la Moinești

Primăria din Moinești bună de plată în cazul crize…

Deși și-a pus speranțele într-o decizie favorabilă a instanțelor de judecată, Primăria din Moinești a pierdut procesul cu ADIS (asociația de salubrizare a primăriilor din județ), prin care...

Regionale

Calitate apă potabilă

Administrația Naționala „Apele Române” atențion…

Conform comunicatului, Administrația Naționala „Apele Române” efectuează în prezent activități de întreținere necesare pentru siguranța structurii de rezistență la nivelul Barajului La...