Important:

Autentificare  \/ 
x
sau
 Use Facebook account  Use Google account
Înregistrare  \/ 
x

sau
 Use Facebook account  Use Google account

Cod galben de ninsori 12 - 13 februarie 2012Daca duminica 12 februarie Bacaul este inca la adapost de vreme rea, conform Administratiei Nationale de Meteorologie (ANM), de luni 13 februarie 2012, judetul nostru va fi sub avertizare de cod galben de ninsori abundente pentru cel putin 14 ore.

Astfel, in intervalul 13 februarie, ora 12:00 si 14 februarie, ora 02:00, in judetele: Neamt, Iasi, Bacau, Vaslui, Harghita, Covasna, Brasov, Sibiu, Alba, Hunedoara si Timis va ninge, iar stratul de zapada nou depus va depasi local 15 cm.

Vantul va avea intensificari cu viteze la rafala de pana la 30 - 40 km/h, temporar viscolind si spulberand zapada.

Administratia Nationala de Meteorologie a anuntat prelungirea acestui cod galben pentru cateva judete, printre care si Bacau, in timp ce alte zone din sudul tarii vor trece prin cod portocaliu de ninsori abundente si intensificari ale vantului.

In intervalul 14 februarie, ora 02:00 - 14 februarie, ora 14:00, stratul de zapada nou depus va depasi local 15 cm. Vantul va avea intensificari cu viteze la rafala de pana la 30 - 40 km/h, temporar viscolind si spulberand zapada.

In functie de evolutia si intensitatea fenomenelor prognozate, Administratia Nationala de Meteorologie va actualiza avertizarile meteorologice anuntate.

Moinesteanul.ro

Serviciu oferit via CComment

Vezi și...

Nu am găsit alte articole pe această temă


Locale

Criza deșeurilor la Moinești

Primăria din Moinești bună de plată în cazul crize…

Deși și-a pus speranțele într-o decizie favorabilă a instanțelor de judecată, Primăria din Moinești a pierdut procesul cu ADIS (asociația de salubrizare a primăriilor din județ), prin care...

Regionale

Calitate apă potabilă

Administrația Naționala „Apele Române” atențion…

Conform comunicatului, Administrația Naționala „Apele Române” efectuează în prezent activități de întreținere necesare pentru siguranța structurii de rezistență la nivelul Barajului La...