Important:

Autentificare  \/ 
x
sau
 Use Facebook account  Use Google account
Înregistrare  \/ 
x

sau
 Use Facebook account  Use Google account

Campionat de minifotbal la OnestiLa finalul lunii februarie la Onesti va debuta mult asteptatul campionat de minifotbal organizat sub egida Federatiei de Minifotbal din Romania. Meciurile se vor disputa in cadrul noii baze sportive Dribbling, inaugurate la inceputul acestui an, si situata chiar in cadrul Complexului Sportiv Municipal.

Astfel iubitorii minifotbalului de pe Valea Trotusului mai au posibilitatea pana pe 15 februarie de a se inscrie in Divizia de Onesti. Pana acum s-au inscris deja 10 echipe, astfel primele 6 echipe care se vor mai inscrie vor fi repartizate in prima liga valorica, urmand ca restul sa formeze din toamna acestui an liga secunda.

Am luat aceasta decizie prin faptul ca timpul nu ne permite sa disputam anumite meciuri preliminare repartizarii echipelor in ligi valorice, in schimb sistemul de retrogradare promovare va permite oricarei echipe din esalonul secund sa ia parte la prima liga. Mai mult decat atat vom organiza si Cupa Romaniei unde se vor bate toate echipele din intregul campionat. in acest moment, la prima editie, s-au inscris deja 10 echipe, toate localitatile de pe Valea Trotusului fiind bine reprezentate, pana acum s-au inscris atat echipe din Onesti, cat si din Targu Ocna, Caiuti sau Helegiu”, a declarat Gheorghe Burleanu, presedintele Asociatiei Judetene de Minifotbal.

Campionatul va fi structurat in 15 etape, dupa care primele 8 echipe vor disputa meciurile din faza play-off-ul in urma carora cele mai bune echipe vor avea posibilitatea sa reprezinte Onestiul la fazele nationale. De mentionat ca faza regionala, preliminara calificarii la turneul final, va fi organizata chiar la Onesti, asa ca echipele noastre chiar daca sunt la prima participare intr-un campionat de o asemenea anvergura, vor avea avantajul terenului propriu.

De mentionat ca la aceasta competitie NU au drept de joc jucatorii care evolueaza in Liga I, II si III de fotbal, minifotbalul fiind destinat exclusiv amatorilor. Varsta minima de participare este 16 ani, iar sistemul de joc pentru cei care nu sunt inca familiarizati cu regulamentul oficial de minifotbal este de 5 jucatori de camp si 1 portar, schimbarile fiind nelimitate. Durata unui joc de minifotbal este de 2 reprize a cate 25 de minute fiecare.

Pentru inscrieri puteti sa folositi urmatoarele numere de telefon 0727.137.053, 0757.504.176 sau direct la baza sportiva Dribbling din Onesti.

Regulamentul integral al campionatului poate fi gasit pe site-ul federatiei www.campionateminifotbal.ro.

Moinesteanul.ro

Serviciu oferit via CComment

Vezi și...

Nu am găsit alte articole pe această temă


Locale

Criza deșeurilor la Moinești

Primăria din Moinești bună de plată în cazul crize…

Deși și-a pus speranțele într-o decizie favorabilă a instanțelor de judecată, Primăria din Moinești a pierdut procesul cu ADIS (asociația de salubrizare a primăriilor din județ), prin care...

Regionale

Calitate apă potabilă

Administrația Naționala „Apele Române” atențion…

Conform comunicatului, Administrația Naționala „Apele Române” efectuează în prezent activități de întreținere necesare pentru siguranța structurii de rezistență la nivelul Barajului La...