Important:

Autentificare  \/ 
x
sau
 Use Facebook account  Use Google account
Înregistrare  \/ 
x

sau
 Use Facebook account  Use Google account

Interventie pompieriLa inceputul acestei saptamani, Garda de Interventie din cadrul Detasamentului de Pompieri Onesti a fost solicitata sa intervina in orasul Slanic Moldova, cartier Cerdac, pentru lichidarea unui incendiu izbucnit in gospodaria unei femei de 75 de ani.

La fata locului, incendiul se manifesta violent, constructia avand peretii din paianta si acoperisul din asteriala de lemn cu invelitoare de azbociment.

Din pacate proprietara a ramas blocata in interiorul locuintei, ea fiind gasita ulterior de echipajele de interventie in stare carbonizata.

Incendiul a distrus locuinta pe o suprafata de aproximativ 60 de metri patrati, cauza probabila a producerii acestuia fiind neprotejarea termica a unui burlan metalic fata de materiale combustibile.

Moinesteanul.ro

Serviciu oferit via CComment

Vezi și...

Nu am găsit alte articole pe această temă


Locale

Criza deșeurilor la Moinești

Primăria din Moinești bună de plată în cazul crize…

Deși și-a pus speranțele într-o decizie favorabilă a instanțelor de judecată, Primăria din Moinești a pierdut procesul cu ADIS (asociația de salubrizare a primăriilor din județ), prin care...

Regionale

Calitate apă potabilă

Administrația Naționala „Apele Române” atențion…

Conform comunicatului, Administrația Naționala „Apele Române” efectuează în prezent activități de întreținere necesare pentru siguranța structurii de rezistență la nivelul Barajului La...