Important:

Autentificare  \/ 
x
sau
 Use Facebook account  Use Google account
Înregistrare  \/ 
x

sau
 Use Facebook account  Use Google account

Caruta cu lemneIn urma unei actiuni de prevenire si combatere a infractiunilor silvice, politistii din Comanesti impreuna cu reprezentantii Ocolului Silvic Ciobanus, au depistat cinci persoane care transportau material lemnos pentru care nu au putut prezenta documente legale.

Viorel P. de 49 de ani, Marius G. de 41 de ani, Petre C. de 29 de ani, Ștefan C. de 24 de ani si Cornel O. de 34 de ani, toti din Comanesti, au fost prinsi in flagrant la data de 20.01.2011, in zona Paraul Sec, in timp ce transportau cu cinci atelaje de tip hipo, cantitatea de 5,45 metri cubi de material lemnos.

Politistii i-au sanctionat contraventional pe cei cinci barbati, iar lemnul a fost confiscat si predat catre C.P.S. Comanesti.

Moinesteanul.ro

Serviciu oferit via CComment

Vezi și...

Nu am găsit alte articole pe această temă


Locale

Criza deșeurilor la Moinești

Primăria din Moinești bună de plată în cazul crize…

Deși și-a pus speranțele într-o decizie favorabilă a instanțelor de judecată, Primăria din Moinești a pierdut procesul cu ADIS (asociația de salubrizare a primăriilor din județ), prin care...

Regionale

Calitate apă potabilă

Administrația Naționala „Apele Române” atențion…

Conform comunicatului, Administrația Naționala „Apele Române” efectuează în prezent activități de întreținere necesare pentru siguranța structurii de rezistență la nivelul Barajului La...