Important:

Autentificare  \/ 
x
sau
 Use Facebook account  Use Google account
Înregistrare  \/ 
x

sau
 Use Facebook account  Use Google account

Divizia de OnestiInaugurata cu putin timp in urma, noua baza sportiva de minifotbal de la Onesti va gazdui la sfarsitul lunii februarie primul campionat de minifotbal destinat echipelor de pe Valea Trotusului, evenimentul fiind organizat sub egida Federatiei de Minifotbal din Romania.

Campionatul se va intitula "Divizia de Onesti" si se va desfasura in perioada februarie - iunie 2012, in sistem fiecare cu fiecare. Divizia de Onesti va fi parte a Campionatului Judetean de Minifotbal ce cuprinde si campionatul din Bacau, aflat la cea de-a sasea editie, si care este organizat de Asociatia Judeteana de Minifotbal Bacau.

La finalul competitiei, cele mai bune doua echipe din Onesti vor avea posibilitatea de a participa la fazele nationale din vara anului 2012, faza regionala fiind programata a se disputa chiar la Onesti. Mai mult decat atat, cei mai buni jucatori vor putea fi selectionati in echipa nationala de minifotbal, dubla campioana europeana in 2010 la Bratislava (Slovacia) si in 2011 la Tulcea (Romania).

Astfel iubitorii sportului cu balonul rotund au posibilitatea pana pe 15 februarie sa se inscrie impreuna cu prietenii in Divizia de Onesti. De mentionat ca la aceasta competitie NU au drept de joc jucatorii care evolueaza in Liga I, II si III de fotbal, minifotbalul fiind destinat exclusiv amatorilor.

Varsta minima de participare este 16 ani, iar sistemul de joc pentru cei care nu sunt inca familiarizati cu regulamentul oficial de minifotbal, este de 5 jucatori de camp si 1 portar, schimbarile fiind nelimitate. Durata unui joc de minifotbal este de 2 reprize a cate 25 de minute fiecare.

Daca toate aceste informatii v-au convins sa va sunati deja prietenii si sa va faceti o echipa, trebuie sa stiti ca numarul echipelor care vor fi inscrise este limitat. Pentru inscrieri puteti sa folositi urmatoarele numere de telefon 0727.137.053, 0757.504.176 sau direct la baza sportiva Dribbling din Onesti.

Ii asteptam sa ia parte la acest campionat pe toti iubitorii de minifotbal de pe Valea Trotusului care acum au propria lor competitie nationala si totodata un teren modern pe care isi vor disputa meciurile. Minifotbalul este un sport al nostru al tuturor, si sunt sigur ca vom avea parte de un campionat foarte disputat si imi doresc pentru Onesti chiar daca va fi la prima participare la nivel national rezultate remarcabile, cunoscând potentialul si pofta de joc a fotbalistilor nostri”, a declarat fostul fotbalist Gheorghe Burleanu, actual presedinte al Asociatiei Judetene de Minifotbal.

Astfel, din luna februarie, amatorii de minifotbal de pe Valea Trotusului se vor alatura pe harta minifotbalului romanesc alaturi de celelalte campionate din tara. Sub egida Federatiei de Minifotbal din Romania sunt organizate in acest moment astfel de campionate in 35 de judete ale tarii pentru un numar de peste 30.000 de jucatori legitimati.

Regulamentul integral al campionatului poate fi gasit pe site-ul federatiei www.campionateminifotbal.ro.

Moinesteanul.ro

Serviciu oferit via CComment

Vezi și...

Nu am găsit alte articole pe această temă


Locale

Criza deșeurilor la Moinești

Primăria din Moinești bună de plată în cazul crize…

Deși și-a pus speranțele într-o decizie favorabilă a instanțelor de judecată, Primăria din Moinești a pierdut procesul cu ADIS (asociația de salubrizare a primăriilor din județ), prin care...

Regionale

Calitate apă potabilă

Administrația Naționala „Apele Române” atențion…

Conform comunicatului, Administrația Naționala „Apele Române” efectuează în prezent activități de întreținere necesare pentru siguranța structurii de rezistență la nivelul Barajului La...