Important:

Autentificare  \/ 
x
sau
 Use Facebook account  Use Google account
Înregistrare  \/ 
x

sau
 Use Facebook account  Use Google account

Mita / FlagrantVlad V., agent de politie in cadrul Sectiei 4 Politie Rurala Podu Turcului, a denuntat faptul ca Gheorghe V. i-a promis suma de 2000 de lei, pentru a-i solutiona favorabil dosarul penal in care acesta era cercetat pentru savarsirea infractiunii de braconaj.

In baza delegarii Parchetului de pe langa Tribunalul Bacau, ofiteri de investigarea a fraudelor din cadrul I.P.J. Bacau, cu sprijinul S.R.I. - Directia Judeteana de Informatii Bacau, sub coordonarea unui procuror, au actionat pentru prinderea in flagrant a barbatului de 44 de ani.

Astfel, la data de 04.01.2012, in jurul orei 11.00, Gheorghe V. a fost prins in flagrant in timp ce oferea agentului de politie suma de 2.000 de lei.

In cauza s-a intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de dare de mita, iar fata de Gheorghe V. s-a luat masura retinerii pentru 24 de ore, urmand a fi prezentat Tribunalului Bacau cu propunere de arestare preventiva.

Politistii din cadrul Sectiei 4 Politie Rurala Podu Turcului au intocmit la data de 02.01.2012, un dosar penal in care efectuau cercetari fata de V. Gheorghe, de 44 de ani, din comuna Rachitoasa, sub aspectul savarsirii infractiunii de braconaj.

Din cercetari s-a stabilit ca cel in cauza a montat mai multe laturi in padurea Barcana, capturand cu ajutorul acestor dispozitive 3 caprioare si 2 porci mistreti, vanat pe care l-a transportat la domiciliu.

In locuinta sa politistii au identificat mai multe pungi cu carne de vanat, iar in urma sapaturilor efectuate in curtea imobilului au fost identificate piei de la animalele salbatice.

Sursa: IPJ Bacau

Serviciu oferit via CComment

Vezi și...

Nu am găsit alte articole pe această temă


Locale

Criza deșeurilor la Moinești

Primăria din Moinești bună de plată în cazul crize…

Deși și-a pus speranțele într-o decizie favorabilă a instanțelor de judecată, Primăria din Moinești a pierdut procesul cu ADIS (asociația de salubrizare a primăriilor din județ), prin care...

Regionale

Calitate apă potabilă

Administrația Naționala „Apele Române” atențion…

Conform comunicatului, Administrația Naționala „Apele Române” efectuează în prezent activități de întreținere necesare pentru siguranța structurii de rezistență la nivelul Barajului La...