Important:

Autentificare  \/ 
x
sau
 Use Facebook account  Use Google account
Înregistrare  \/ 
x

sau
 Use Facebook account  Use Google account

PolitiaLucian C. de 23 de ani, din comuna Sanduleni, conducea un autoturism pe D.J. 172 cand, pe fondul vitezei excesive a intrat in coliziune cu un alt autoturism, proprietatea lui Marian A., care se afla stationat regulamentar pe partea dreapta a carosabilului in aceeasi directie de mers.

Accidentul s-a produs ieri 03.01.2012 si a avut ca rezultat vatamarea corporala a conducatorului auto si a pasagerei Gabriela A., de 20 de ani, ambii fiind transportati la Spitalul Onesti pentru ingrijiri medicale.

Conducatorul auto nu a putut fi testat cu aparatul etilotest, dar i-au fost recoltate probe biologice de sange in vederea stabilirii alcoolemiei.

In cauza a fost intocmit dosar de cercetare penala.

Moinesteanul.ro

Serviciu oferit via CComment

Vezi și...

Nu am găsit alte articole pe această temă


Locale

Criza deșeurilor la Moinești

Primăria din Moinești bună de plată în cazul crize…

Deși și-a pus speranțele într-o decizie favorabilă a instanțelor de judecată, Primăria din Moinești a pierdut procesul cu ADIS (asociația de salubrizare a primăriilor din județ), prin care...

Regionale

Calitate apă potabilă

Administrația Naționala „Apele Române” atențion…

Conform comunicatului, Administrația Naționala „Apele Române” efectuează în prezent activități de întreținere necesare pentru siguranța structurii de rezistență la nivelul Barajului La...