Important:

Autentificare  \/ 
x
sau
 Use Facebook account  Use Google account
Înregistrare  \/ 
x

sau
 Use Facebook account  Use Google account

Materiale pirotehniceCa urmare a investigatiilor efectuate, politistii Serviciului Arme Explozivi si Substante Periculoase din cadrul IPJ Bacau, cu sprijinul Serrviciului Judetean de Informatii si Protectie Interna Bacau, i-au identificat, la data pe V. Gabriel, de 44 ani si sotia acestuia, V. Violeta, de 43 ani, ambii din comuna Oituz, care detineau la domiciliu obiecte pirotehnice si tigari.

In urma perchezitiei efectuate la domiciliul acestora, au fost gasite si ridicate in vederea cercetarilor 13.080 petarde din categoria a II a si 330 pachete de tigari netimbrate, destinate comercializarii.

Tigaretele vor fi predate Directiei Judetene pentru Accize si Operatiuni Vamale Bacau.

In cauza s-a intocmit dosar penal, sub aspectul savarsirii infractiunii de efectuare fara drept, de operatiuni cu obiecte pirotehnice.

Moinesteanul.ro

Serviciu oferit via CComment

Vezi și...

Nu am găsit alte articole pe această temă


Locale

Criza deșeurilor la Moinești

Primăria din Moinești bună de plată în cazul crize…

Deși și-a pus speranțele într-o decizie favorabilă a instanțelor de judecată, Primăria din Moinești a pierdut procesul cu ADIS (asociația de salubrizare a primăriilor din județ), prin care...

Regionale

Calitate apă potabilă

Administrația Naționala „Apele Române” atențion…

Conform comunicatului, Administrația Naționala „Apele Române” efectuează în prezent activități de întreținere necesare pentru siguranța structurii de rezistență la nivelul Barajului La...