Important:

Autentificare  \/ 
x
sau
 Use Facebook account  Use Google account
Înregistrare  \/ 
x

sau
 Use Facebook account  Use Google account

Locomotiva deraiataConform Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Bacau, locomotiva unui tren personal care facea legatura intre Onesti si Comanesti a deraiat cu rotile din fata din cauza unei defectiuni la sina de cale ferata.

In tren se aflau circa 70 de calatori, dar nu au fost inregistrate victime. La fata locului s-au deplasat autospeciale ale ISU si SMURD din cadrul detasamentului Onesti.

Mai multe trenuri care trebuiau sa foloseasca acelasi tronson de cale ferata au fost oprite in garile invecinate unde au asteptat reluarea traficului feroviar.

CFR Calatori informeaza printr-un comunicat de presa ca "Circulatia feroviara intre statiile Targu Ocna si Dofteana Bacau (sectia Adjud - Comanesti, linie simpla) unde aseara, in jurul orei 20:00 locomotiva trenului personal 5211 Ploiesti Sud – Ghimes a deraiat de o osie, s-a redeschis in cursul acestei nopti, in conditii normale si de siguranta".

Moinesteanul.ro

Serviciu oferit via CComment

Vezi și...

Nu am găsit alte articole pe această temă


Locale

Criza deșeurilor la Moinești

Primăria din Moinești bună de plată în cazul crize…

Deși și-a pus speranțele într-o decizie favorabilă a instanțelor de judecată, Primăria din Moinești a pierdut procesul cu ADIS (asociația de salubrizare a primăriilor din județ), prin care...

Regionale

Calitate apă potabilă

Administrația Naționala „Apele Române” atențion…

Conform comunicatului, Administrația Naționala „Apele Române” efectuează în prezent activități de întreținere necesare pentru siguranța structurii de rezistență la nivelul Barajului La...