Important:

Autentificare  \/ 
x
sau
 Use Facebook account  Use Google account
Înregistrare  \/ 
x

sau
 Use Facebook account  Use Google account

SemaforO patrula de politie aflata de serviciu pe D.N. 12A, a identificat in flagrant doi barbati care sustrasera cu putin timp inainte acumulatorul unui semafor pozitionat la capatul podului peste Trotus, pe sensul de mers Darmanesti - Comanesti.

Politistii au fost martorii momentului in care semaforul s-a stins si o masina de fabricatie romaneasca a demarat in tromba. Oamenii legii au pornit imediat pe urmele hotilor si au reusit sa opreasca autoturismul pe strada Livezi din Darmanesti.

In portbagajul acesteia politistii au identificat acumulatorul sustras cu putin timp inainte si au retinut imediat cele doua persoane aflate in autoturism.

Politistii au intocmit dosare penale sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat.

Moinesteanul.ro

Serviciu oferit via CComment

Vezi și...

Nu am găsit alte articole pe această temă


Locale

Criza deșeurilor la Moinești

Primăria din Moinești bună de plată în cazul crize…

Deși și-a pus speranțele într-o decizie favorabilă a instanțelor de judecată, Primăria din Moinești a pierdut procesul cu ADIS (asociația de salubrizare a primăriilor din județ), prin care...

Regionale

Calitate apă potabilă

Administrația Naționala „Apele Române” atențion…

Conform comunicatului, Administrația Naționala „Apele Române” efectuează în prezent activități de întreținere necesare pentru siguranța structurii de rezistență la nivelul Barajului La...