Important:

Autentificare  \/ 
x
sau
 Use Facebook account  Use Google account
Înregistrare  \/ 
x

sau
 Use Facebook account  Use Google account
Produs petrolier sustras

Un bărbat în vârstă de 31 de ani din comuna Zemeș a fost reținut pentru 24 de ore de polițiști și urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Moinești cu propunere de arestare preventivă după ce a fost surprins în flagrant în timp ce sustrăgea cu ajutorul unui dispozitiv artizanal gazolină dintr-o conductă din zona Geamăna.

Bărbatul umplut o cantitate de 270 de litri de gazolină în recipiente din plastic pe care le-a încărcat în autoturismul personal. Mai mult decât atât, cercetările au scos la iveală și faptul că acesta a condus autoturismul respectiv deși avea permisul de conducere suspendat.

Întreaga cantitate de produs petrolier a fost confiscată și returnată proprietarului de drept, iar bărbatului i s-a întocmit dosar penal pentru furt calificat și conducere pe drumurile publice fara a poseda un permis de conducere valabil.

Moinesteanul.ro

Serviciu oferit via CComment

Regionale

Calitate apă potabilă

Administrația Naționala „Apele Române” atențion…

Conform comunicatului, Administrația Naționala „Apele Române” efectuează în prezent activități de întreținere necesare pentru siguranța structurii de rezistență la nivelul Barajului La...