Important:

Autentificare  \/ 
x
sau
 Use Facebook account  Use Google account
Înregistrare  \/ 
x

sau
 Use Facebook account  Use Google account
Produs petrolier sustras

Un bărbat în vârstă de 31 de ani din comuna Zemeș a fost reținut pentru 24 de ore de polițiști și urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Moinești cu propunere de arestare preventivă după ce a fost surprins în flagrant în timp ce sustrăgea cu ajutorul unui dispozitiv artizanal gazolină dintr-o conductă din zona Geamăna.

Bărbatul umplut o cantitate de 270 de litri de gazolină în recipiente din plastic pe care le-a încărcat în autoturismul personal. Mai mult decât atât, cercetările au scos la iveală și faptul că acesta a condus autoturismul respectiv deși avea permisul de conducere suspendat.

Întreaga cantitate de produs petrolier a fost confiscată și returnată proprietarului de drept, iar bărbatului i s-a întocmit dosar penal pentru furt calificat și conducere pe drumurile publice fara a poseda un permis de conducere valabil.

Moinesteanul.ro

Serviciu oferit via CComment

Locale

Criza deșeurilor la Moinești

Primăria din Moinești bună de plată în cazul crizei deș…

Deși și-a pus speranțele într-o decizie favorabilă a instanțelor de judecată, Primăria din Moinești a pierdut procesul cu ADIS (asociația de salubrizare a primăriilor din județ), prin care spera să sc...

Alte Știri

Zilele Municipiului Moinești

07 - 09 septembrie 2018 - Zilele Municipiului Moinești …

Timp de trei zile, în perioada 07 - 09 septembrie 2018, moineștenii sunt învitați la Manifestările Culturale - Zilele Municipiului Moinești, un eveniment care se desfășoară anual și care include spect...