Important:

Autentificare  \/ 
x
sau
 Use Facebook account  Use Google account
Înregistrare  \/ 
x

sau
 Use Facebook account  Use Google account

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Bacău anunță că în această dimineață, începând cu ora 10:00, va avea loc un nou exercițiu “Miercurea Alarmelor”.

Sirenele din județul Bacău vor emite semnalul „Alarmă aeriană”, care are rolul de prevenire a populației civile asupra apariția pericolului. În imagine sunt prezentate măsurile pe care trebuie să le realizeze cetățenii într-o situație reală, care impune declanșarea sistemului de alarmare a populației.

Miercurea Alarmelor - Instrucțiuni ISUJ Bacău
Miercurea Alarmelor - Instrucțiuni ISUJ Bacău

Începând cu luna august a anului 2017, ISUJ Bacău desfășoară exerciții de alarmare în prima zi de miercuri din fiecare lună, acestea fiind destinate testării mijloacelor tehnice existente la nivel județean și îmbunătățirii timpului de reacție al autorităților în situații speciale de urgență.

Aceste antrenamente se desfășoară lunar și au rolul de a instrui populația cu privire la măsurile ce trebuiesc luate în cazul unor situații de urgență reale.

Moinesteanul.ro

Serviciu oferit via CComment

Locale

Avarie apă potabilă

Mai multe străzi din Moinești rămân fără apă potabilă

Conform unui anunț al Companiei Regionale de Apă Bacău, marți, 13 noiembrie 2018, între orele 08:30 și 15:00, serviciul de furnizare al apei potabile va fi întrerupt pe mai multe străzi din municipiul...

Alte Știri

Zilele Municipiului Moinești

07 - 09 septembrie 2018 - Zilele Municipiului Moinești …

Timp de trei zile, în perioada 07 - 09 septembrie 2018, moineștenii sunt învitați la Manifestările Culturale - Zilele Municipiului Moinești, un eveniment care se desfășoară anual și care include spect...