Important:

Autentificare  \/ 
x
sau
 Use Facebook account  Use Google account
Înregistrare  \/ 
x

sau
 Use Facebook account  Use Google account

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Bacău anunță că în această dimineață, începând cu ora 10:00, va avea loc un nou exercițiu “Miercurea Alarmelor”.

Sirenele din județul Bacău vor emite semnalul „Alarmă aeriană”, care are rolul de prevenire a populației civile asupra apariția pericolului. În imagine sunt prezentate măsurile pe care trebuie să le realizeze cetățenii într-o situație reală, care impune declanșarea sistemului de alarmare a populației.

Miercurea Alarmelor - Instrucțiuni ISUJ Bacău
Miercurea Alarmelor - Instrucțiuni ISUJ Bacău

Începând cu luna august a anului 2017, ISUJ Bacău desfășoară exerciții de alarmare în prima zi de miercuri din fiecare lună, acestea fiind destinate testării mijloacelor tehnice existente la nivel județean și îmbunătățirii timpului de reacție al autorităților în situații speciale de urgență.

Aceste antrenamente se desfășoară lunar și au rolul de a instrui populația cu privire la măsurile ce trebuiesc luate în cazul unor situații de urgență reale.

Moinesteanul.ro

Știați că...

... Gara Moinesti a fost construita in anul 1884 si este una din cele mai vechi gari din Romania, replici asemanatoare putand fi gasite la: Odobesti, Pucioasa si Segarcea?

...Moinestiul a reusit "performanta" de a nu finaliza nici dupa 21 de ani constructia unui hotel, astfel incat a ajuns ca in 2011 sa fie singurul Municipiu din judet care nu dispune de un asemenea stabiliment?

... padurea 'Parcul cu Pini' din Moinesti este una din putinele rezervatii naturale de pini negri din Europa? 

... Moinestiul este al treilea oras din tara care detine un avion de tip MIG-21 (Lancer) expus suspendat pe soclu si transformat in monument?

... in urma recensamantului din 1860, Moinestiul a devenit oficial a 28-a localitate urbana a Moldovei, dupa numarul de locuitori (2107)?

Ultimele Postări pe Forum

Ultimul anunț

Ocazie! Apartament cu 3 camere decomandate, 65mp, zona magazin Select.