Important:

Autentificare  \/ 
x
sau
 Use Facebook account  Use Google account
Înregistrare  \/ 
x

sau
 Use Facebook account  Use Google account
Cod portocaliu de ger

Administrația Națională de Meteorologie a emis un cod portocaliu de ger pentru mai bine de jumătate din țară, celelalte zone fiind sub cod galben de temperaturi scăzute, cu peste 10…15 grade mai coborâte decât valorile normale pentru această perioadă din an.

Conform avertizării ANM, județul Bacău se va afla sub cod portocaliu de ger până pe 01 martie 2018 ora 10:00. În această perioadă, valul de frig se va intensifica, gerul va fi persistent chiar și pe parcursul zilelor, când valorile termice vor fi comparabile cu recordurile înregistrate în această perioadă.

Temperaturile maxime vor fi frecvent între -12 și -8 grade, cele minime se vor încadra în general între -22 și -12 grade, iar rafalele vântului vor accentua senzația de frig.

Moinesteanul.ro

Serviciu oferit via CComment

Vezi și...

Nu am găsit alte articole pe această temă


Locale

Avarie apă potabilă

Mai multe străzi din Moinești rămân fără apă potabilă

Conform unui anunț al Companiei Regionale de Apă Bacău, marți, 13 noiembrie 2018, între orele 08:30 și 15:00, serviciul de furnizare al apei potabile va fi întrerupt pe mai multe străzi din municipiul...

Alte Știri

Zilele Municipiului Moinești

07 - 09 septembrie 2018 - Zilele Municipiului Moinești …

Timp de trei zile, în perioada 07 - 09 septembrie 2018, moineștenii sunt învitați la Manifestările Culturale - Zilele Municipiului Moinești, un eveniment care se desfășoară anual și care include spect...