Important:

Autentificare  \/ 
x
sau
 Use Facebook account  Use Google account
Înregistrare  \/ 
x

sau
 Use Facebook account  Use Google account
Avertizare hidrologică

Institutul Național de Hidrologie și Gospodărire a Apelor a publicat în data de 3 iunie 2016 o avertizare hidrologică Cod Roșu pentru risc crescut de viituri majore pe râurile din bazinul hidrografic al județului Bacău.

Conform avertizării, în intervalul 03.06.2016 ora 13:00 - 04.06.2016 ora 14:00 pe râurile din bazinele hidrografice: Trotuş (judeţele Harghita, Neamţ şi Bacău), Bârlad (judeţele Iaşi, Vaslui, Bacău, Vrancea, Neamţ şi Galaţi) şi afluenţii mici aferenţi cursurilor mijlocii şi inferioare ale Siretului şi Prutului (judeţele Bacău, Vrancea, Vaslui şi Galaţi) pot apărea fenomenele hidrologice periculoase și există riscul de producere de viituri majore ce necesită măsuri deosebite de evacuare a oamenilor și bunurilor, restricții de folosire a podurilor și căilor rutiere, precum și depășirea cotelor de pericol.

Fenomenele hidrologice periculoase se pot produce si pe afluenţi de grad inferior ai râurilor ceea ce, în funcţie de evoluţia fenomenelor hidrometeorologice, va duce la actualizarea acestei prognoze.

Moinesteanul.ro

Locale

Bacalaureat 2017. Rezultatele obținute de liceele din Moinești

Bacalaureat 2017. Rezultatele obținute de liceele din M…

Miercuri, 5 iulie, Ministerul Educației a publicat pe portalul Edu.ro rezultatele examenului de Bacalaureat 2017 și, potrivit datelor furnizate, rata de promovare este pentru această sesiune de 71,4% ...

Alte Știri

Știați că...

... in urma recensamantului din 1860, Moinestiul a devenit oficial a 28-a localitate urbana a Moldovei, dupa numarul de locuitori (2107)?

...Moinestiul a reusit "performanta" de a nu finaliza nici dupa 21 de ani constructia unui hotel, astfel incat a ajuns ca in 2011 sa fie singurul Municipiu din judet care nu dispune de un asemenea stabiliment?

... Gara Moinesti a fost construita in anul 1884 si este una din cele mai vechi gari din Romania, replici asemanatoare putand fi gasite la: Odobesti, Pucioasa si Segarcea?

... padurea 'Parcul cu Pini' din Moinesti este una din putinele rezervatii naturale de pini negri din Europa? 

... Moinestiul este al treilea oras din tara care detine un avion de tip MIG-21 (Lancer) expus suspendat pe soclu si transformat in monument?

Ultimele Postări pe Forum

Ultimul anunț