Important:

Autentificare  \/ 
x
sau
 Use Facebook account  Use Google account
Înregistrare  \/ 
x

sau
 Use Facebook account  Use Google account
Avertizare hidrologică

Institutul Național de Hidrologie și Gospodărire a Apelor a publicat în data de 3 iunie 2016 o avertizare hidrologică Cod Roșu pentru risc crescut de viituri majore pe râurile din bazinul hidrografic al județului Bacău.

Conform avertizării, în intervalul 03.06.2016 ora 13:00 - 04.06.2016 ora 14:00 pe râurile din bazinele hidrografice: Trotuş (judeţele Harghita, Neamţ şi Bacău), Bârlad (judeţele Iaşi, Vaslui, Bacău, Vrancea, Neamţ şi Galaţi) şi afluenţii mici aferenţi cursurilor mijlocii şi inferioare ale Siretului şi Prutului (judeţele Bacău, Vrancea, Vaslui şi Galaţi) pot apărea fenomenele hidrologice periculoase și există riscul de producere de viituri majore ce necesită măsuri deosebite de evacuare a oamenilor și bunurilor, restricții de folosire a podurilor și căilor rutiere, precum și depășirea cotelor de pericol.

Fenomenele hidrologice periculoase se pot produce si pe afluenţi de grad inferior ai râurilor ceea ce, în funcţie de evoluţia fenomenelor hidrometeorologice, va duce la actualizarea acestei prognoze.

Moinesteanul.ro

Serviciu oferit via CComment

Vezi și...

Nu am găsit alte articole pe această temă


Locale

Criza deșeurilor la Moinești

Primăria din Moinești bună de plată în cazul crizei deș…

Deși și-a pus speranțele într-o decizie favorabilă a instanțelor de judecată, Primăria din Moinești a pierdut procesul cu ADIS (asociația de salubrizare a primăriilor din județ), prin care spera să sc...

Alte Știri

Zilele Municipiului Moinești

07 - 09 septembrie 2018 - Zilele Municipiului Moinești …

Timp de trei zile, în perioada 07 - 09 septembrie 2018, moineștenii sunt învitați la Manifestările Culturale - Zilele Municipiului Moinești, un eveniment care se desfășoară anual și care include spect...