Important:

Autentificare  \/ 
x
sau
 Use Facebook account  Use Google account
Înregistrare  \/ 
x

sau
 Use Facebook account  Use Google account
Drum inundat

Site-ul Companiei Naționale de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România a publicat o listă cu mai multe drumuri din județul Bacău pe care circulația este îngreunată din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile din cursul zilei de astăzi.

Lista drumurilor afectate:

  • DN 12A (Asău - Comanești) - aluviuni pe partea carosabilă
  • DN 2G (Ardeoani) - apă de 40cm pe partea carosabilă
  • DN 11 (Bratila) - viitura a adus material aluvionar pe partea carosabilă
  • DN 11 (Hirja - Oituz) - apă și bolovani prăvăliți de pe versanți
  • DN 11 (Livezi - Balaneasa) - carosabil acoperit cu apa si material aluvionar
  • DN 12B (Ciresoaia - Cerdac) - taluzul drumului s-a prăbușit
  • DN 12B (Ciresoaia - Slanic Moldova) - infiltrații de apă și terasament afectat de debitul crescut al râului Slănic Moldova

Conform aceleiași surse, in toate cazurile, echipe de intervenție și lucrători de la drumuri naționale se află la fața locului și lucrează la remedierea problemelor apărute.

Moinesteanul.ro

Știați că...

... in urma recensamantului din 1860, Moinestiul a devenit oficial a 28-a localitate urbana a Moldovei, dupa numarul de locuitori (2107)?

... padurea 'Parcul cu Pini' din Moinesti este una din putinele rezervatii naturale de pini negri din Europa? 

... Moinestiul este al treilea oras din tara care detine un avion de tip MIG-21 (Lancer) expus suspendat pe soclu si transformat in monument?

... Gara Moinesti a fost construita in anul 1884 si este una din cele mai vechi gari din Romania, replici asemanatoare putand fi gasite la: Odobesti, Pucioasa si Segarcea?

...Moinestiul a reusit "performanta" de a nu finaliza nici dupa 21 de ani constructia unui hotel, astfel incat a ajuns ca in 2011 sa fie singurul Municipiu din judet care nu dispune de un asemenea stabiliment?

Ultimele Postări pe Forum

Ultimul anunț