Important:

Autentificare  \/ 
x
sau
 Use Facebook account  Use Google account
Înregistrare  \/ 
x

sau
 Use Facebook account  Use Google account
Poliția Locală

Vârsa se pare că nu mai este un criteriu de selecție atunci când un autoturism este împrumutat. O dovedește un bărbat de 28 de ani din comuna Racova care a încredințat mașina proprie unui minor de 16 ani care nu posedă permis de conducere.

Astfel, pe 27 februarie, o patrulă de siguranţă rutieră din Moineşti l-a depistat în flagrant pe acesta în timp ce conducea autoturismul pe DC Poduri., fără a deţine permis de conducere.

Conform procedurilor, minorul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere a unui vehicul fără permis de conducere şi încredinţare spre a conduce un vehicul unei persoane care nu deţine permis de conducere.

Moinesteanul.ro

Serviciu oferit via CComment

Locale

Criza deșeurilor la Moinești

Primăria din Moinești bună de plată în cazul crize…

Deși și-a pus speranțele într-o decizie favorabilă a instanțelor de judecată, Primăria din Moinești a pierdut procesul cu ADIS (asociația de salubrizare a primăriilor din județ), prin care...

Regionale

Calitate apă potabilă

Administrația Naționala „Apele Române” atențion…

Conform comunicatului, Administrația Naționala „Apele Române” efectuează în prezent activități de întreținere necesare pentru siguranța structurii de rezistență la nivelul Barajului La...