Important:

Autentificare  \/ 
x
sau
 Use Facebook account  Use Google account
Înregistrare  \/ 
x

sau
 Use Facebook account  Use Google account
Accident Onești

În urma unei sesizări primite prin sistemul SNUAU 112, un echipaj de poliție rutieră s-a deplasat pe strada Stirenului din Onești unde a constatat o coliziune între 3 autovehicule.

Accidentul a avut loc în data de 23.02.2016, orele 16:00 și a fost produs bărbat în vârstă de 86 de ani din municipiul Onești care nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice fără permis de conducere faptă prev. si ped. de art.335 al.1 din Cod Penal, urmând ca acesta să fie înaintat la parchetul de pe lângă Judecătoria Oneşti cu propuneri legale.

Moinesteanul.ro

Serviciu oferit via CComment

Locale

Criza deșeurilor la Moinești

Primăria din Moinești bună de plată în cazul crize…

Deși și-a pus speranțele într-o decizie favorabilă a instanțelor de judecată, Primăria din Moinești a pierdut procesul cu ADIS (asociația de salubrizare a primăriilor din județ), prin care...

Regionale

Calitate apă potabilă

Administrația Naționala „Apele Române” atențion…

Conform comunicatului, Administrația Naționala „Apele Române” efectuează în prezent activități de întreținere necesare pentru siguranța structurii de rezistență la nivelul Barajului La...