Important:

Autentificare  \/ 
x
sau
 Use Facebook account  Use Google account
Înregistrare  \/ 
x

sau
 Use Facebook account  Use Google account

PompieriIn dimineata zilei de miercuri, 25 februarie 2015, o autospeciala din cadrul Detasamentului de Pompieri Moinesti si doua autospeciale de interventie incadrate cu 10 salvatori din cadrul Garzii de Interventie Comanesti s-au deplasat in satul Prelunci, comuna Agas, pentru a neutraliza un indendiu izbucnic in gospodaria unei femei in varsta de 71 de ani.

Incendiul a fost lichidat in jurul orei 08:00 dupa mai multe ore de lupta cu flacarile, acestea extinzandu-se si catre anexele unor vecini.

Concret, incendiul a mistuit in curtea femeii circa 60 mp din anexa cu destinatia camera de locuit, 25 mp din anexa cu destinatia bucatarie de vara si alti 25 mp din anexa cu destinatia adapost de animale. Au mai ars 120 mp din acoperişul unei anexe cu destinatia camera de locuit si magazie, 30 mp din anexa cu destinatia magazie si 20 mp din magazia de lemn si lemnele de foc depozitate din curtea unui vecin, in timp ce alti 30 mp din acoperisul unui adapost de animale din curtea altui vecin s-au facut de asemenea scrum.

La locul intervenţiei s-a deplasat si un echipaj SMURD care a acordat asistenta medicala unei femei in varsta de 58 de ani, ce a suferit un atac de panica, aceasta fiind ulterior transportata la Spitalul Orasenesc Comanesti.

Moinesteanul.ro

Vezi și...

Nu am găsit alte articole pe această temă


Locale

Bacalaureat 2017. Rezultatele obținute de liceele din Moinești

Bacalaureat 2017. Rezultatele obținute de liceele din M…

Miercuri, 5 iulie, Ministerul Educației a publicat pe portalul Edu.ro rezultatele examenului de Bacalaureat 2017 și, potrivit datelor furnizate, rata de promovare este pentru această sesiune de 71,4% ...

Alte Știri

Știați că...

... Gara Moinesti a fost construita in anul 1884 si este una din cele mai vechi gari din Romania, replici asemanatoare putand fi gasite la: Odobesti, Pucioasa si Segarcea?

... padurea 'Parcul cu Pini' din Moinesti este una din putinele rezervatii naturale de pini negri din Europa? 

... Moinestiul este al treilea oras din tara care detine un avion de tip MIG-21 (Lancer) expus suspendat pe soclu si transformat in monument?

... in urma recensamantului din 1860, Moinestiul a devenit oficial a 28-a localitate urbana a Moldovei, dupa numarul de locuitori (2107)?

...Moinestiul a reusit "performanta" de a nu finaliza nici dupa 21 de ani constructia unui hotel, astfel incat a ajuns ca in 2011 sa fie singurul Municipiu din judet care nu dispune de un asemenea stabiliment?

Ultimele Postări pe Forum

Ultimul anunț