Important:

Autentificare  \/ 
x
sau
 Use Facebook account  Use Google account
Înregistrare  \/ 
x

sau
 Use Facebook account  Use Google account

RafinariePotrivit unui comunicat transmis marti catre Bursa de Valori bucuresti, conducerea companiei Petrochemical Holding din Viena, actionarul majoritar al RAFO Onesti (RAF), imputerniceste pe directorul general al rafinariei sa inceapa procedura de desfacere (vanzare) a activelor si utilajelor aflate in proprietatea companiei.

"Pretul de vanzare a activelor si a utilajelor se va stabili in baza preturilor utilajelor pe piata second hand (utilaje folosite), dar nu poate fi mai mic decat pretul fierului vechi pe piata locala romaneasca in ziua semnarii contractelor de vanzare/cumparare a utilajelor", mai precizează comunicatul citat de Mediafax.

Practic, intreaga rafinarie va fi dezmembrata bucata cu bucata si vanduta la fier vechi, iar sumnele obtinute vor fi folosite pentru finantarea activitatii curente, plata obligatiilor de mediu si intretinea infrastructurii existente in vederea dezvoltarii in viitor pe terenurile rafinariei a unei platforme industriale dedicate implementarii unor proiecte tehnice.

Moinesteanul.ro

Serviciu oferit via CComment

Vezi și...

Nu am găsit alte articole pe această temă


Locale

Criza deșeurilor la Moinești

Primăria din Moinești bună de plată în cazul crize…

Deși și-a pus speranțele într-o decizie favorabilă a instanțelor de judecată, Primăria din Moinești a pierdut procesul cu ADIS (asociația de salubrizare a primăriilor din județ), prin care...

Regionale

Calitate apă potabilă

Administrația Naționala „Apele Române” atențion…

Conform comunicatului, Administrația Naționala „Apele Române” efectuează în prezent activități de întreținere necesare pentru siguranța structurii de rezistență la nivelul Barajului La...