Important:

Autentificare  \/ 
x
sau
 Use Facebook account  Use Google account
Înregistrare  \/ 
x

sau
 Use Facebook account  Use Google account

(sursa foto: ANM)Administratia Nationala de Meteorologie a emis o atentionare meteorologica cod galben de ploi insemnate cantitativ, polei, ninsori si intensificari ale vantului pe arii extinse din Moldova, Oltenia si Muntenia.

In intervalul 08 decembrie ora 23:00 - 10 decembrie ora 10:00 aria precipitatiilor se va extinde dinspre sud, cuprinzand treptat majoritatea zonelor. In Oltenia si in Muntenia va ploua continuu si se vor cumula cantitati de apa cuprinse in general intre 25 si 50 l/mp.

In Moldova, in cursul noptii de luni spre marti, vor fi precipitatii slabe, mai ales ploaie si burnita care local vor depune polei, apoi ploile se vor transforma in lapovita si ninsoare, cu precadere in dealurile subcarpatice. In zonele montane si submontane va ninge si se va depune strat nou de zapada, ce va depasi local 15...20 cm, in special in Carpatii Meridionali si de Curbura.

Vantul se va intensifica in sud-estul tarii, unde rafalele vor depasi 55...60 km/h, dar izolat si pe crestele montane unde trecator va viscoli sau spulbera zapada.

In functie de evolutia si intensitatea fenomenelor meteorologice, Administratia Nationala de Meteorologie va actualiza aceasta avertizare.

Moinesteanul.ro

Serviciu oferit via CComment

Vezi și...

Nu am găsit alte articole pe această temă


Locale

Criza deșeurilor la Moinești

Primăria din Moinești bună de plată în cazul crize…

Deși și-a pus speranțele într-o decizie favorabilă a instanțelor de judecată, Primăria din Moinești a pierdut procesul cu ADIS (asociația de salubrizare a primăriilor din județ), prin care...

Regionale

Calitate apă potabilă

Administrația Naționala „Apele Române” atențion…

Conform comunicatului, Administrația Naționala „Apele Române” efectuează în prezent activități de întreținere necesare pentru siguranța structurii de rezistență la nivelul Barajului La...