Important:

Autentificare  \/ 
x
sau
 Use Facebook account  Use Google account
Înregistrare  \/ 
x

sau
 Use Facebook account  Use Google account

SmurdUn microbuz de transport persoane s-a rasturnat miercuri dimineata pe drumul judeţean DJ 241A in localitatea Obarsia din comuna Izvorul Berheciului. In urma accidentului au fost ranite 11 persoane dintre care doua sunt in stare grava.

Conform politistilor, soferul microbuzului ar fi pierdut controlul vehicolului, acesta rasturnandu-se inafara partii carosabile.

La locul accidentului au ajuns 5 ambulante si echipaje de descarcerare care au intervenit pentru scoaterea victimelor din microbuz. Acestea au fost transportate la Spitalul Judetean de Urgenta Bacau unde au primit ingrijiri de specialitate.

Conform purtatorului de cuvant al ISU Bacau citat de Adevarul, "unul dintre pasageri a ramas incarcerat, fiind nevoie de interventia unui echipaj de descarcerare. De altfel, aceasta persoana, in varsta de 34 de ani, se afla in starea cea mai grava, alaturi de un alt pasager din microbuz. La o prima evaluare la locul accidentului, victimele au suferit diverse fracturi, politraumatisme si traumatisme cranio-cerebrale".

Politistii au intocmit pe numele soferului un dosar penal de vatamare din culpa, o prima concluzie a cercetarilor privind cauza accidentului fiind neadaptarea vitezei microbuzului la conditiile de drum.

Moinesteanul.ro

Serviciu oferit via CComment

Vezi și...

Nu am găsit alte articole pe această temă


Locale

Criza deșeurilor la Moinești

Primăria din Moinești bună de plată în cazul crize…

Deși și-a pus speranțele într-o decizie favorabilă a instanțelor de judecată, Primăria din Moinești a pierdut procesul cu ADIS (asociația de salubrizare a primăriilor din județ), prin care...

Regionale

Calitate apă potabilă

Administrația Naționala „Apele Române” atențion…

Conform comunicatului, Administrația Naționala „Apele Române” efectuează în prezent activități de întreținere necesare pentru siguranța structurii de rezistență la nivelul Barajului La...