Zambeste RomaniaPana la sfarsitul anului 2014, bacauanii pot profita de pe urma campaniei nationale 'Zambeste Romania' prin care 1000 de medici dentisti din 30 de judete ofera gratuit consultatii stomatologice sau detartraje.

La nivelul judetului Bacau s-au inscris pana acum 23 de cabinete stomatologice din principalele orase, opt dintre acestea oferind inclusiv detartraje gratuite. Lista este deschisa si exista posibilitatea ca pana la sfarsitul anului si alte cabinete sa se alature campaniei.

Cei interesati de o consultatie gratuita trebuie sa intre pe websiteul www.zambesteromania.ro, sa aleaga judetul din care sunt, sa aleaga un cabinet din lista afisata si sa sune pentru o programare.

{div width:300|height:250|float:right|class:inarticle}{/div}

In urma unor astfel de vizite, medicii dentisti pot semnala care sunt urgentele si prioritatile in tratamentul dentar, pot explica copiilor care e tehnicile corecte de periaj si pot sfatui orice persoana cu privire la alegerea periutei si a pastei de dinti potrivite. De asemenea, medicii dentisti pot face recomandari de alimentatie pentru mentinerea unei danturi sanatoase.

In plus, medicii care doresc sa se alature campaniei si sa intre in retea se pot inscrie direct pe website in aceeaşi sectiune.

Campaniei de educare cu privire la igiena orala "Zambeste Romania" este desfasurata de GSK Consumer Healthcare prin brandurile sale Aquafresh®, Sensodyne®, Parodontax® si Corega®.

Mai multe detalii gasiti pe site-ul www.zambesteromania.ro si pe pagina de Facebook: https://www.facebook.com/zambesteromania.

{div height:70}{/div}

Moinesteanul.ro

Formular pentru angajatori
 
Back to Top

Folosim cookie-urile pentru a îmbunătăți experiența dvs. pe acest site. Folosiți butonul pentru a vă exprima acordul privind folosirea acestora.