Important:

Autentificare  \/ 
x
sau
 Use Facebook account  Use Google account
Înregistrare  \/ 
x

sau
 Use Facebook account  Use Google account

Strand cu apa sarata - Targu OcnaConform anuntului publicat pe site-ul propriu, administratia Salinei Targu Ocna anunta deschiderea strandului cu apa sarata din cadrul bazei de agrement amenajata in imediata vecinatate a cunoscutei mine de sare din zona Moldovei.

Astfel, din 15 mai 2014, strandul cu apa sarata va fi deschis pentru publicul larg, preturile de acces fiind de 16 lei pentru persoanele adulte si de 8 lei pentru copii sau tineri cu varsta pana in 18 ani.

Locatia dispune de dusuri, cabinet medical, terasa, magazin si internet wireless gratuit, iar pentru confortul turistilor sunt puse la dispozitia acestora sezlonguri si umbrele de soare.

Programul de functionare este acelasi pentru toata perioada sezonului cald, zilnic intre orele 10:00 si 20:00.

Moinesteanul.ro

Serviciu oferit via CComment

Vezi și...

Nu am găsit alte articole pe această temă


Locale

Criza deșeurilor la Moinești

Primăria din Moinești bună de plată în cazul crize…

Deși și-a pus speranțele într-o decizie favorabilă a instanțelor de judecată, Primăria din Moinești a pierdut procesul cu ADIS (asociația de salubrizare a primăriilor din județ), prin care...

Regionale

Calitate apă potabilă

Administrația Naționala „Apele Române” atențion…

Conform comunicatului, Administrația Naționala „Apele Române” efectuează în prezent activități de întreținere necesare pentru siguranța structurii de rezistență la nivelul Barajului La...