Important:

Autentificare  \/ 
x
sau
 Use Facebook account  Use Google account
Înregistrare  \/ 
x

sau
 Use Facebook account  Use Google account

Politia rutieraIn cursul zilei de marti 05 mai 2014, pe drumul judetean 156 A din raza comunei Parjol, s-a produs un accident de circulatie in urma caruia a rezultat vatamarea corporala a unui barbat de 61 de ani din judetul Vrancea.

Acesta conducea regulamentar cu o autoutilitara cand, intr-o curba la dreapta, a intrat in coliziune cu o alta autoutilitara ce tracta o semiremorca al carei sofer, un barbat de 38 de ani din judetul Suceava, nu a adaptat viteza de deplasare si a patruns pe sensul opus de mers.

In urma impactului a rezultat vatamarea conducatorului auto de 61 de ani care a fost transportat la Spitalul Municipal de Urgenta Moinesti unde a primit ingrijiri medicale de specialitate.

Politistii au testat pe ambii soferi implicati in accident cu aparatul etilotest si au obtinut rezultate negative, ei continuand cercetarile sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa.

Moinesteanul.ro

Serviciu oferit via CComment

Vezi și...

Nu am găsit alte articole pe această temă


Locale

Criza deșeurilor la Moinești

Primăria din Moinești bună de plată în cazul crize…

Deși și-a pus speranțele într-o decizie favorabilă a instanțelor de judecată, Primăria din Moinești a pierdut procesul cu ADIS (asociația de salubrizare a primăriilor din județ), prin care...

Regionale

Calitate apă potabilă

Administrația Naționala „Apele Române” atențion…

Conform comunicatului, Administrația Naționala „Apele Române” efectuează în prezent activități de întreținere necesare pentru siguranța structurii de rezistență la nivelul Barajului La...