Important:

Autentificare  \/ 
x
sau
 Use Facebook account  Use Google account
Înregistrare  \/ 
x

sau
 Use Facebook account  Use Google account

Magazin AuchanJoi 3 aprilie 2014 este ziua in care noul hypermarket Auchan va fi deschis publicului larg, bacauanii avand la dispozitie o gama de peste 55.000 de produse dintre care sa aleaga.

Amenajat pe spatiul comercial din Hello Shopping Park in care a functionat hypermarketul Real, Auchan isi va desfasura activitatea pe o suprafata de 6300 de metri patrati si va aplica propriul model de business ce presupune preturi mai mici si o mai buna reprezentare pentru produsele romanesti.

Tiberiu Danetiu, Director de Marketing Auchan Romania, precizeaza ca hypermarket-ul din Bacau a dezvoltat in mod special partea de produse proaspete de fabricatie proprie: brutarie, patiserie, carmangerie si a acordat o atentie deosebita raioanelor de legume si fructe, dar si pescariei, gratie filierelor de aprovizionare romanesti si internationale, integrand si punctele forte recunoscute ale Real in aceste domenii.

In domeniul nealimentar, Auchan Bacau a extins raioanele destinate copiilor si bebelusilor (jucarii, educatie, imbracaminte), parfumeria si ingrijirea personala, dar si cele destinate intretinerii casei, pentru a raspunde cat mai bine nevoilor familiilor, dar si pentru a imbunatati, prin preturile practicate, puterea de cumparare a clientilor.

Acestia vor descoperi cu placere noul concept ELECTRO Auchan, cu electrocasnice mici si mari zilnic ieftine si Universul Multimedia nou creat, in care pot testa noutatile in materie de telefonie si tablete PC.

Moinesteanul.ro

Serviciu oferit via CComment

Vezi și...

Nu am găsit alte articole pe această temă


Locale

Criza deșeurilor la Moinești

Primăria din Moinești bună de plată în cazul crize…

Deși și-a pus speranțele într-o decizie favorabilă a instanțelor de judecată, Primăria din Moinești a pierdut procesul cu ADIS (asociația de salubrizare a primăriilor din județ), prin care...

Regionale

Calitate apă potabilă

Administrația Naționala „Apele Române” atențion…

Conform comunicatului, Administrația Naționala „Apele Române” efectuează în prezent activități de întreținere necesare pentru siguranța structurii de rezistență la nivelul Barajului La...