Important:

Autentificare  \/ 
x
sau
 Use Facebook account  Use Google account
Înregistrare  \/ 
x

sau
 Use Facebook account  Use Google account

Iarna greaInspectoratul Scolar Bacau a anuntat printr-un comunicat postat pe site-ul propriu ca luni, 27 ianuarie 2014, toate scolile din judetul Bacau vor fi inchise, motivul principal fiind ninsorile abundente si viscolul care se manifesta pe raza judetului si nu numai.

Decizia a plecat de la Ministerul Educatiei si este valabila pentru toate județele aflate sub incidenta codului galben si portocaliu. Functie de evolutia vremii, este posibil sa nu se faca ore nici in ziua de marti, dar aceasta hotarare nu a fost inca luata.

Pe langa Bacau, celelalte judete vizate sunt: Arges, Botosani, Brasov, Braila, Buzau, Calarasi, Constanta, Covasna, Dambovita, Dolj, Galati, Giurgiu, Gorj, Ialomita, Iasi, Ilfov, Mehedinti, Neamt, Olt, Prahova, Suceava, Teleorman, Tulcea, Vaslui, Valcea, Vrancea si municipiul Bucuresti.

Moinesteanul.ro

Serviciu oferit via CComment

Vezi și...

Nu am găsit alte articole pe această temă


Locale

Criza deșeurilor la Moinești

Primăria din Moinești bună de plată în cazul crize…

Deși și-a pus speranțele într-o decizie favorabilă a instanțelor de judecată, Primăria din Moinești a pierdut procesul cu ADIS (asociația de salubrizare a primăriilor din județ), prin care...

Regionale

Calitate apă potabilă

Administrația Naționala „Apele Române” atențion…

Conform comunicatului, Administrația Naționala „Apele Române” efectuează în prezent activități de întreținere necesare pentru siguranța structurii de rezistență la nivelul Barajului La...