Important:

Autentificare  \/ 
x
sau
 Use Facebook account  Use Google account
Înregistrare  \/ 
x

sau
 Use Facebook account  Use Google account

Datini si Traditii la sfarsit de anPe 27 decembrie la Moinesti are loc Festivalul datinilor si obiceiurilor traditionale "Anii vechi si anii noi", eveniment ce va deschide seria manifestarilor de acest gen organizate la fiecare final de an pe Valea Trotusului.

Festivalul va incepe la ora 13:30 in Parcul Bai din localitate si va include cele mai frumoase reprezentatii populare precum Plugul, Irozii, Mascații, Jocul Ursului, Jocul Caprei, Banda lui Bujor, etc.

Si la Comanesti, vor fi organizate manifestari similare pe 30 decembrie, cand va debuta cea de-a XVIII-a editie a festivalului concurs "Datini si obiceiuri stramosesti", urmata de un spectaculos joc de lasere si lumini desfasurat in centrul orasului.

Moinesteanul.ro

Serviciu oferit via CComment

Vezi și...

Nu am găsit alte articole pe această temă


Locale

Criza deșeurilor la Moinești

Primăria din Moinești bună de plată în cazul crize…

Deși și-a pus speranțele într-o decizie favorabilă a instanțelor de judecată, Primăria din Moinești a pierdut procesul cu ADIS (asociația de salubrizare a primăriilor din județ), prin care...

Regionale

Calitate apă potabilă

Administrația Naționala „Apele Române” atențion…

Conform comunicatului, Administrația Naționala „Apele Române” efectuează în prezent activități de întreținere necesare pentru siguranța structurii de rezistență la nivelul Barajului La...