Important:

Autentificare  \/ 
x
sau
 Use Facebook account  Use Google account
Înregistrare  \/ 
x

sau
 Use Facebook account  Use Google account

Camera Senzoriala ComanestiDin 26 octombrie 2013, Centrul Scolar de Educatie Incluziva nr.2 din Comanesti dispune de o camera de stimulare senzoriala care va ajuta procesul educational al copiilor cu afectiuni neurologice si senzoriale.

Camera speciala a fost amenajata de Asociatia Activ din Moinesti cu sprjinul voluntarilor Petrom, beneficiarii acesteia fiind copiii afectati de probleme din spectrul autist, ADHD, Sindromul Down si nu numai. Acestia isi vor putea dezvolta aici abilitati precum auzul, mirosul, vazul, limbajul si relaxarea.

In judetul Bacau exista doar 3 astfel de centre, la Comanesti fiind educati peste 150 de copii cu nevoi speciale ce provin atat din Comanesti cat si din localitatile invecinate.

Moinesteanul.ro

Serviciu oferit via CComment

Vezi și...

Nu am găsit alte articole pe această temă


Locale

Criza deșeurilor la Moinești

Primăria din Moinești bună de plată în cazul crize…

Deși și-a pus speranțele într-o decizie favorabilă a instanțelor de judecată, Primăria din Moinești a pierdut procesul cu ADIS (asociația de salubrizare a primăriilor din județ), prin care...

Regionale

Calitate apă potabilă

Administrația Naționala „Apele Române” atențion…

Conform comunicatului, Administrația Naționala „Apele Române” efectuează în prezent activități de întreținere necesare pentru siguranța structurii de rezistență la nivelul Barajului La...