Important:

Autentificare  \/ 
x
sau
 Use Facebook account  Use Google account
Înregistrare  \/ 
x

sau
 Use Facebook account  Use Google account

Icoana Maicii Domnului de la CacicaIcoana facatoare de minuni a Maicii Domnului de la Cacica va poposi pentru 4 zile la Bacau unde, la Biserica Romano - Catolica 'Fericitul Ieremia', credinciosii o vor putea admira si se vor inchina in fata ei.

Icoana va ajuge la Bacau in cursul zilei de Duminica 20 octombrie 2013 cand, incepand de la ora 18:00 va fi oficiata slujba Sfintei Liturghii oficiata de episcopul Diecezei de Iasi, PS Petru Ghergel.

Pe parcursul zilei de marti, dupa liturghia de la ora 18:00, va fi organizata o procesiune pe traseul Biserica 'Fericitul Ieremia' - strada Digu Barnat - strada Stefan cel Mare - strada Aprodu Purice - strada Hatman Berescu - strada Zefirului - strada Digu Barnat si inapoi la Biserica 'Fericitul Ieremia'.

Conform Adevarul, pelerinajul de la Bacau se va incheia miercuri la ora 18, odata cu binecuvantarea finala.

Despre icoana se poate spune ca este un basorelief de 86x60cm, ce infatiseaza pe Preasfanta Fecioara Maria cu Pruncul Isus, singurele elemente picatate fiind fetele si mainile acestora. Icoana a devenit cunoscuta si venerata dupa ce, de-alungul timpului, a savarsit numeroase miracole si minuni pentru credinciosii care s-au perindat si s-au inchinat in fata ei.

Moinesteanul.ro

Serviciu oferit via CComment

Vezi și...

Nu am găsit alte articole pe această temă


Locale

Criza deșeurilor la Moinești

Primăria din Moinești bună de plată în cazul crize…

Deși și-a pus speranțele într-o decizie favorabilă a instanțelor de judecată, Primăria din Moinești a pierdut procesul cu ADIS (asociația de salubrizare a primăriilor din județ), prin care...

Regionale

Calitate apă potabilă

Administrația Naționala „Apele Române” atențion…

Conform comunicatului, Administrația Naționala „Apele Române” efectuează în prezent activități de întreținere necesare pentru siguranța structurii de rezistență la nivelul Barajului La...