Important:

Autentificare  \/ 
x
sau
 Use Facebook account  Use Google account
Înregistrare  \/ 
x

sau
 Use Facebook account  Use Google account

Incendiu DarmanestiSase autospeciale din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta 'Maior Constantin Ene' Bacau au intervenit in cursul zilei de miercuri, 18 septembrie 2013, pentru stingegerea unui incendiu care se manifesta cu putere la o fabrica de mobila din orasul Darmanesti.

Din primele cercetari, focul se pare ca a izbucnit din cauza mai multor scantei provocate de un utilaj de slefuire, din fabrica arzand aproximativ 350mp de acoperis, precum si mai multe scule, materiale si corpuri de mobilier.

Conform Adevarul, incendiul a fost lichidat dupa aproape doua ore, iar administratorul societatii a fost sanctionat cu amenda de 5000 de lei pentru nerespectarea normelor de prevenire si stingere a incendiilor.

Moinesteanul.ro

Serviciu oferit via CComment

Vezi și...

Nu am găsit alte articole pe această temă


Locale

Criza deșeurilor la Moinești

Primăria din Moinești bună de plată în cazul crize…

Deși și-a pus speranțele într-o decizie favorabilă a instanțelor de judecată, Primăria din Moinești a pierdut procesul cu ADIS (asociația de salubrizare a primăriilor din județ), prin care...

Regionale

Calitate apă potabilă

Administrația Naționala „Apele Române” atențion…

Conform comunicatului, Administrația Naționala „Apele Române” efectuează în prezent activități de întreținere necesare pentru siguranța structurii de rezistență la nivelul Barajului La...