Important:

Autentificare  \/ 
x
sau
 Use Facebook account  Use Google account
Înregistrare  \/ 
x

sau
 Use Facebook account  Use Google account

sursa: ANMAdministratia Nationala de Meteorologie (ANM) a emis in cursul zilei de marti o atentionare meteorologica cod galben de ploi intense, cu descarcari electrice si intensificari ale vantului pentru 19 judete printre care si judetul Bacau.

Conform comunicatului, in intervalul orar 03:00 - 15:00 ale zilei de miercuri, 18 septembrie, in Maramures, Moldova, estul Transilvaniei, Carpatii Orientali si estul Carpatilor Meridionali, instabilitatea atmosferica va fi accentuata.

Se vor semnala averse, ce vor avea si caracter torential, descarcari electrice, intensificari temporare ale vantului si vor fi condiţii de grindina.

Cantitatile de apa vor depasi pe arii extinse 20...25 l/mp si izolat 50 l/mp, iar in centrul şi sudul Moldovei se vor incadra, in general, intre 10 si 15 l/mp.

Moinesteanul.ro

Serviciu oferit via CComment

Vezi și...

Nu am găsit alte articole pe această temă


Locale

Criza deșeurilor la Moinești

Primăria din Moinești bună de plată în cazul crize…

Deși și-a pus speranțele într-o decizie favorabilă a instanțelor de judecată, Primăria din Moinești a pierdut procesul cu ADIS (asociația de salubrizare a primăriilor din județ), prin care...

Regionale

Calitate apă potabilă

Administrația Naționala „Apele Române” atențion…

Conform comunicatului, Administrația Naționala „Apele Române” efectuează în prezent activități de întreținere necesare pentru siguranța structurii de rezistență la nivelul Barajului La...