Important:

Autentificare  \/ 
x
sau
 Use Facebook account  Use Google account
Înregistrare  \/ 
x

sau
 Use Facebook account  Use Google account

PolitiaDupa ce in noaptea de 2 septembrie au furat o vaca dintr-o anexa a unui batran de 90 de ani din localitatea Margineni, trei barbati din comuna Scorteni au vrut sa sacrifice animalul pe un camp din zona Bogdanesti.

Din pacate pentru ei, vaca era gestanta, motiv pentru care acestia au aruncat cele aproximativ 500 de kilograme de carne intr-o fantana abandonata.

Politistii i-au identificat pe cei trei ca fiind C. Romeo de 37 de ani, S. Vasile de 33 de ani si C. Mitica de 18 ani, toti din Scorteni, si au dispus retinerea acestora pentru 24 de ore.

Ei urmeaza sa fie prezentati Parchetului de pe langa Judecatoria Bacău cu propunere de arestare preventiva, sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat.

Moinesteanul.ro

Serviciu oferit via CComment

Vezi și...

Nu am găsit alte articole pe această temă


Locale

Criza deșeurilor la Moinești

Primăria din Moinești bună de plată în cazul crize…

Deși și-a pus speranțele într-o decizie favorabilă a instanțelor de judecată, Primăria din Moinești a pierdut procesul cu ADIS (asociația de salubrizare a primăriilor din județ), prin care...

Regionale

Calitate apă potabilă

Administrația Naționala „Apele Române” atențion…

Conform comunicatului, Administrația Naționala „Apele Române” efectuează în prezent activități de întreținere necesare pentru siguranța structurii de rezistență la nivelul Barajului La...