Important:

Autentificare  \/ 
x
sau
 Use Facebook account  Use Google account
Înregistrare  \/ 
x

sau
 Use Facebook account  Use Google account

Interventie medicalaCinci echipe de medici sosite de la Iasi si Bucuresti, au prelevat de la un bacauan aflat in moarte cerebrala, mai multe organe interne ce vor reda speranta de viata altor cinci pacienti din Romania.

Interventia medicala a avut loc la Spitalul Judetean Bacau unde, familia unui barbat de 58 de ani aflat in coma in urma unui accident vascular, a acceptat ca medicii sa recolteze de la acesta mai multe organe interne.

Acestia au au prelevat de la bacauanul aflat in moarte cerebrala piele, cornee, ficat si ambii rinichi.

Dan Stoica, managerul spitalului bacauan a declarat citat de Adevarul ca "Este pentru prima data cand se realizeaza o astfel de actiune in spitalul nostru. Am gasit intelegere la o familie de oameni extraordinari, care au constientizat importanta prelevarii organelor. Au constientizat ca astfel pot ajuta ca unii oameni bolnavi sa-si recapete sanatatea".

Moinesteanul.ro

Serviciu oferit via CComment

Vezi și...

Nu am găsit alte articole pe această temă


Locale

Criza deșeurilor la Moinești

Primăria din Moinești bună de plată în cazul crize…

Deși și-a pus speranțele într-o decizie favorabilă a instanțelor de judecată, Primăria din Moinești a pierdut procesul cu ADIS (asociația de salubrizare a primăriilor din județ), prin care...

Regionale

Calitate apă potabilă

Administrația Naționala „Apele Române” atențion…

Conform comunicatului, Administrația Naționala „Apele Române” efectuează în prezent activități de întreținere necesare pentru siguranța structurii de rezistență la nivelul Barajului La...