Important:

Autentificare  \/ 
x
sau
 Use Facebook account  Use Google account
Înregistrare  \/ 
x

sau
 Use Facebook account  Use Google account

Concurs de fotografieAsociația Divanul AdBlog în colaborare cu Asociația Liga Studenţească din Universitatea “Vasile Alecsandri” din Bacău și Consiliul Județean al Elevilor Bacău, lansează în cadrul proiectului "Bacău 360 - turul virtual al județului Bacău", un concurs de fotografie cu premii dedicat tinerilor băcăuani.

Persoanele care doresc să contribuie la realizarea Bacau.360.ro, primul site de fotografie despre județul Bacău, și doresc să câștige un aparat foto și o tabără de dezvoltare personală, sunt rugate să-și înscrie fotografiile pe www.divanul.ro, până pe 10 septembrie 2013 inclusiv. Sunt preferați participanți din rândul tinerilor (până în 35 de ani), care să nu aibă fotografia ca profesie. La concurs pot participa și tinerii care învață în județul Bacău, nu numai cei care au domiciliul în acest județ.

Un participant poate concura cu cel mult 5 fotografii, acestea trebuind a fi trimise până la data de 10 septembrie inclusiv, la o rezoluție de cel puțin 2 megapixeli (pixeli: 1600 x 1200/1200 x 1600), pe adresa de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., împreună cu datele de contact și o scurtă descriere.

Tema concursului este județul Bacău, cu toate peisajele, clădirile, obiceiurile și personalitățile sale. Orice fotografie realizată în județul Bacău care se dovedește relevantă pentru a ilustra frumusețea patrimoniului local este binevenită în concurs.

Juriul este format din fotografi profesioniști, respectiv membri ai Divanului AdBlog și lideri ai studenților și ai elevilor, implicați și ei în desfășurarea concursului. Membrii Asociației "Divanul AdBlog" și oamenii din conducerea CJE Bacău și a Ligii Studențești nu pot participa. Totuși, elevii și studenții care fac parte din aceste organizații, fără a le coordona sau a fi implicați în organizarea concursului, au dreptul de a participa.

Asociația Divanul AdBlog își rezervă dreptul de a folosi fotografiile trimise de participanți la realizarea proiectului.

Premiile constau în trei aparate de fotografiat point-and-shoot de ultimă generație, plus trei locuri în teambuildingul de 3 zile (cazare și masă incluse) din cadrul proiectului Tineriada 2013, organizat de Liga Studențească Bacău. Câștigătorii vor fi anunțați în jurul datei de 15 septembrie.

Premierea participanților se va face în cadrul evenimentului de lansare a site-ului www.bacau360.ro și în prezența autorităților locale.

Moinesteanul.ro

Serviciu oferit via CComment

Vezi și...

Nu am găsit alte articole pe această temă