Important:

Autentificare  \/ 
x
sau
 Use Facebook account  Use Google account
Înregistrare  \/ 
x

sau
 Use Facebook account  Use Google account

Drum in lucruIn ciuda temperaturilor ridicate inregistrate la mijlocul lunii august, autoritatile au demarat lucrarile de reabilitare a soselei ce leaga municipiul Moinesti de comuna Poduri, pana la Cernu.

Tronsonul de drum care urmeaza sa fie asfaltat este parte din drumul judetean DJ 117 si are o lungime de aproximativ 10 km. 

Conform declaratiei primarului comunei Poduri, Gheorghe Iscu citata de Radio Bacau, "institutia isi da tot concursul pentru a ajuta la refacerea drumului, care este o prioritate in comuna. Deja au sosit toate utilajele promise de dl presedinte Benea si de dl Palea. Acest drum, pe o lungime de 10 km este foarte circulat, mai ales acum, pe perioada verii".

Moinesteanul.ro

Serviciu oferit via CComment

Vezi și...

Nu am găsit alte articole pe această temă


Locale

Criza deșeurilor la Moinești

Primăria din Moinești bună de plată în cazul crize…

Deși și-a pus speranțele într-o decizie favorabilă a instanțelor de judecată, Primăria din Moinești a pierdut procesul cu ADIS (asociația de salubrizare a primăriilor din județ), prin care...

Regionale

Calitate apă potabilă

Administrația Naționala „Apele Române” atențion…

Conform comunicatului, Administrația Naționala „Apele Române” efectuează în prezent activități de întreținere necesare pentru siguranța structurii de rezistență la nivelul Barajului La...