Important:

Autentificare  \/ 
x
sau
 Use Facebook account  Use Google account
Înregistrare  \/ 
x

sau
 Use Facebook account  Use Google account

Vreme reaAdministratia Nationala de Meteorologie a emis astazi o atentionare de tip nowcasting ce anunta mai multe ore de vreme rea in judetele Bacau, Neamt si vestul judetului Botosani.

Conform comunicatului ANM, marti 30 iulie 2013, intre orele 13:30 si 15:00, in zonele mentionate se vor semnala intensificari de scurta durata ale vantului, cantitati de precipitaţii ce vor atinge si depasi 25...30 l/mp, izolat grindina si descarcari electrice.

In restul perioadei, vremea va fi frumoasa dar calduroasa, indicele temperatura-umezeala urmand sa atinga si chiar sa depaseasca frecvent pragul critic de 80 al disconfortului termic.

 

Moinesteanul.ro

Serviciu oferit via CComment

Vezi și...

Nu am găsit alte articole pe această temă


Locale

Criza deșeurilor la Moinești

Primăria din Moinești bună de plată în cazul crize…

Deși și-a pus speranțele într-o decizie favorabilă a instanțelor de judecată, Primăria din Moinești a pierdut procesul cu ADIS (asociația de salubrizare a primăriilor din județ), prin care...

Regionale

Calitate apă potabilă

Administrația Naționala „Apele Române” atențion…

Conform comunicatului, Administrația Naționala „Apele Române” efectuează în prezent activități de întreținere necesare pentru siguranța structurii de rezistență la nivelul Barajului La...