Important:

Autentificare  \/ 
x
sau
 Use Facebook account  Use Google account
Înregistrare  \/ 
x

sau
 Use Facebook account  Use Google account

PolitiaUn copil de 12 ani care mergea pe bicicleta, nu s-a asigurat la intrarea pe un drum judetean si a sfarsit accidentat de un autoturism condus regulamentar de un tanar de 25 de ani. In urma impactului, minorul a suferit rani grave, echipele de interventie ajunse la fata locului nemaiputand face nimic pentru a-i salva viata.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Bacau, soferul implicat în accident a fost testat cu aparatul alcooltest si, chiar daca rezultatul a fost negativ, el a fost condus la spital unde i s-au recoltat probe biologige de sange.

Narcisa Butnaru, purtatorul de cuvant al IPJ Bacau a mai precizat citata de Adevarul ca, in temeiul legislatiei in vigoare, tanarului i-a fost intocmit si un dosar penal pentru ucidere din culpa.

Moinesteanul.ro

Serviciu oferit via CComment

Vezi și...

Nu am găsit alte articole pe această temă


Locale

Criza deșeurilor la Moinești

Primăria din Moinești bună de plată în cazul crize…

Deși și-a pus speranțele într-o decizie favorabilă a instanțelor de judecată, Primăria din Moinești a pierdut procesul cu ADIS (asociația de salubrizare a primăriilor din județ), prin care...

Regionale

Calitate apă potabilă

Administrația Naționala „Apele Române” atențion…

Conform comunicatului, Administrația Naționala „Apele Române” efectuează în prezent activități de întreținere necesare pentru siguranța structurii de rezistență la nivelul Barajului La...