Important:

Autentificare  \/ 
x
sau
 Use Facebook account  Use Google account
Înregistrare  \/ 
x

sau
 Use Facebook account  Use Google account

Frauda 10.000.000 EUROPeste o suta de salariaţi ai unei foste fabrici de lumanari din Comanesti risca sa ramana fara proprietati dupa ce patroana pentru care lucrau a inselat o banca de la care a obtinut credite in numele lor in valoare de 10 milioane de euro.

Conform Ziarul de Bacau, frauda a inceput inca din 2007 cand femeia a obtinut primele credite folosind adeverinte de salariat false si pe care erau mentionate salarii exorbitante.

De exemplu, venitul unui sondor era de 7.600 de lei, in timp ce pentru persoanele cu functii de conducere salariul depasea pe hartie suma de 10.000 de lei lunar.

Directoarea bancii de la care au fost obtinute creditele in numele angajatilor a fost demisa, dar acest lucru nu-i salveaza pe pagubiti, acestia fiind obligati sa plateasca ratele contractate fictiv sau risca sa ramana pe drumuri.

Intre timp, fabrica a dat faliment, iar patroana a disparut fara urma cu tot cu banii angajatilor, aceasta fiind in acest moment cautata atat de politisti cat si de salariatii pagubiti.

Moinesteanul.ro

Serviciu oferit via CComment

Vezi și...

Nu am găsit alte articole pe această temă


Locale

Criza deșeurilor la Moinești

Primăria din Moinești bună de plată în cazul crize…

Deși și-a pus speranțele într-o decizie favorabilă a instanțelor de judecată, Primăria din Moinești a pierdut procesul cu ADIS (asociația de salubrizare a primăriilor din județ), prin care...

Regionale

Calitate apă potabilă

Administrația Naționala „Apele Române” atențion…

Conform comunicatului, Administrația Naționala „Apele Române” efectuează în prezent activități de întreținere necesare pentru siguranța structurii de rezistență la nivelul Barajului La...