Important:

Autentificare  \/ 
x
sau
 Use Facebook account  Use Google account
Înregistrare  \/ 
x

sau
 Use Facebook account  Use Google account

Elicopter Puna SocatUn elicopter Puma Socat apartinand Fortelor Aeriene Romane s-a prabusit astazi in jurul orei 16.00, in apropierea comunei Beresti-Bistrita din judetul Bacau.

Din primele informatii se pare ca accidentul a fost raportat la numarul de urgenta 112 de catre un sofer care se deplasa pe drumul national DN2.

Conform Hotnews, elicopterul efectua un zbor in fomatie cand, din motive inca necunoscute acesta s-a prabusit, mai multe echipaje ale ISU Bacau deplasandu-se de urgenta la fata locului.

La bordul aparatului de zbor se aflau mai multe persoane, dintre care doua au murit, in timp ce alte trei au supravietuit totusi impactului cu solul.

Un comunicat MApN anunta ca o comisie din cadrul Statului Major al Fortelor Aeriene va cerceta circumstantele producerii evenimentului si va da publicitatii informatii cu privire la starea exacta victimelor.

Moinesteanul.ro

Serviciu oferit via CComment

Vezi și...

Nu am găsit alte articole pe această temă


Locale

Criza deșeurilor la Moinești

Primăria din Moinești bună de plată în cazul crize…

Deși și-a pus speranțele într-o decizie favorabilă a instanțelor de judecată, Primăria din Moinești a pierdut procesul cu ADIS (asociația de salubrizare a primăriilor din județ), prin care...

Regionale

Calitate apă potabilă

Administrația Naționala „Apele Române” atențion…

Conform comunicatului, Administrația Naționala „Apele Române” efectuează în prezent activități de întreținere necesare pentru siguranța structurii de rezistență la nivelul Barajului La...