Important:

Autentificare  \/ 
x
sau
 Use Facebook account  Use Google account
Înregistrare  \/ 
x

sau
 Use Facebook account  Use Google account

Dumitru SechelariuDumitru Sechelariu (54 de ani), fost primar al Bacaului si fost patron al echipei de fotbal FCM Bacau, a murit in aceasta dimineata dupa ce, ca urmare a unor probleme la coloana vertebrala, a suferit o interventie chirurgicala pe 5 februarie la Spitalul Floreasca din Capitala.

La cererea familiei, Dumitru Sechelariu a fost transferat sambata trecuta de la Bucuresti la o clinica din Viena, dar se pare ca medicii n-au reusit sa-l mentina in viata.

Numeroasele procese in care era implicat, stresul si fumatul excesiv i-au fost fatale omului de fotbal, desi avocatul lui, Nicuţa Cîţu, a declarat citata de Mediafax ca "nimeni nu se astepta" ca fostul primar al Bacaului sa inceteze din viata, "nici medicii de la Viena", mai ales ca a discutat vineri cu Sechelariu si acesta urma sa faca "un tratament mai dur".

Moinesteanul.ro

Serviciu oferit via CComment

Vezi și...

Nu am găsit alte articole pe această temă


Locale

Criza deșeurilor la Moinești

Primăria din Moinești bună de plată în cazul crize…

Deși și-a pus speranțele într-o decizie favorabilă a instanțelor de judecată, Primăria din Moinești a pierdut procesul cu ADIS (asociația de salubrizare a primăriilor din județ), prin care...

Regionale

Calitate apă potabilă

Administrația Naționala „Apele Române” atențion…

Conform comunicatului, Administrația Naționala „Apele Române” efectuează în prezent activități de întreținere necesare pentru siguranța structurii de rezistență la nivelul Barajului La...