Important:

Autentificare  \/ 
x
sau
 Use Facebook account  Use Google account
Înregistrare  \/ 
x

sau
 Use Facebook account  Use Google account

(sursa foto: Adevarul.ro)Aproximativ 600 de romi de la periferia orasului Buhusi beneficiaza zilnic si gratuit de toate conditiile oferite de o baie publica construita cu fonduri europene in baza unui proiect realizat de primaria din localitate si care a costat 600.000 de lei.

Desi a fost construita intr-un cartier in care putine persoane si-ar dori sa locuiasca, cladirea cu doua nivele ofera conditii excelente de imbaiere, sapunul si samponul fiind oferite gratuit tuturor celor care doresc sa fie mai curati si mai sanatosi.

Conform Adevarul, comunitatea roma din Colonia Bistritei este multumita de noua baie publica si ii trec din ce in ce mai des pragul. Totul este nou, modern si sclipeste de curatenie, motiv pentru care pana si cei mai certati cu apa si sapunul au acceptat sa faca o baie in stabilimentul construit de primarie.

Proiectul a fost initiat inca din 2010 si se numeste “Imbunatatirea conditiilor de viata pentru comunitatile de romi”, in aceeasi cladire fiind amenajate atat un centru de consiliere, cat si un cabinet medical de unde femeile pot primi anticonceptionale si prezervative, iar cele insarcinate sunt luate in evidenta de medicul de familie.

Moinesteanul.ro

Serviciu oferit via CComment

Vezi și...

Nu am găsit alte articole pe această temă


Locale

Criza deșeurilor la Moinești

Primăria din Moinești bună de plată în cazul crize…

Deși și-a pus speranțele într-o decizie favorabilă a instanțelor de judecată, Primăria din Moinești a pierdut procesul cu ADIS (asociația de salubrizare a primăriilor din județ), prin care...

Regionale

Calitate apă potabilă

Administrația Naționala „Apele Române” atențion…

Conform comunicatului, Administrația Naționala „Apele Române” efectuează în prezent activități de întreținere necesare pentru siguranța structurii de rezistență la nivelul Barajului La...