Important:

Autentificare  \/ 
x
sau
 Use Facebook account  Use Google account
Înregistrare  \/ 
x

sau
 Use Facebook account  Use Google account

Turneu de JudoClubul Sportiv Municipal Onesti (CSM), Primaria din Targu Ocna si Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Bacau (DJTS) organizeaza sambata 2 februarie la Targu Ocna cea de-a IX-a editia a traditionalului turneu de judo 'Cupa Magura'.

Evenimetul va avea loc la sala de sport a Scolii cu clasele I – VIII Nr. 3 din localitate, unde peste 200 de sportivi din orase precum Iasi, Bacau, Suceava, Brasov, Targu-Mures, Braila, Focsani, Fagaras, Miercurea-Ciuc, Ramnicu-Sarat, Gura-Humorului, Adjud, Onesti sau Targu-Ocna se vor duela pentru 'Cupa Magura'.

Conform Bacau Express, competitia anterioara a fost supravegheata de observatorul federal pe zona Moldovei, Marcel Popa, din Onesti, cel mai activ dintre organizatori fiind antrenorul de judo Cristian Pantaru (CSM Onesti), acesta declarand ca aceasta manifestare sportiva este una dintre cele mai puternice la nivelul sportului bacauan.

Moinesteanul.ro

Serviciu oferit via CComment

Vezi și...

Nu am găsit alte articole pe această temă


Locale

Criza deșeurilor la Moinești

Primăria din Moinești bună de plată în cazul crize…

Deși și-a pus speranțele într-o decizie favorabilă a instanțelor de judecată, Primăria din Moinești a pierdut procesul cu ADIS (asociația de salubrizare a primăriilor din județ), prin care...

Regionale

Calitate apă potabilă

Administrația Naționala „Apele Române” atențion…

Conform comunicatului, Administrația Naționala „Apele Române” efectuează în prezent activități de întreținere necesare pentru siguranța structurii de rezistență la nivelul Barajului La...