Important:

Autentificare  \/ 
x
sau
 Use Facebook account  Use Google account
Înregistrare  \/ 
x

sau
 Use Facebook account  Use Google account

PompieriMiercuri, 9 ianuarie 2013 a fost ultima zi pentru 4 copii din satul Magura, acestia pierzandu-si viata in urma unui incendiu care a izbucnit in locuinta lor.

Pompierii au gasit trupurile carbonizate ale celor patru frati pe patul din camera, acestia incercand probabil sa se fereasca de flacarile care cuprinsesera incaperea.

Copii erau singuri acasa, mama lor fiind plecata la munca in Cipru, iar tatal era plecat la cumparaturi in sat.

Conform Adevarul, familia era monitorizata de autoritatile locale dupa plecarea mamei si chiar avusese loc o ancheta sociala care sa stabileasca in ce conditii traiau copii sau daca se impunea scoaterea lor din familie.

Incendiul a avut drept cauza un fotoliu vechi, de lemn, pus prea aproape de gura sobei si care s-a aprins din cauza unei scantei.

Moinesteanul.ro

Serviciu oferit via CComment

Vezi și...

Nu am găsit alte articole pe această temă


Locale

Criza deșeurilor la Moinești

Primăria din Moinești bună de plată în cazul crize…

Deși și-a pus speranțele într-o decizie favorabilă a instanțelor de judecată, Primăria din Moinești a pierdut procesul cu ADIS (asociația de salubrizare a primăriilor din județ), prin care...

Regionale

Calitate apă potabilă

Administrația Naționala „Apele Române” atențion…

Conform comunicatului, Administrația Naționala „Apele Române” efectuează în prezent activități de întreținere necesare pentru siguranța structurii de rezistență la nivelul Barajului La...