Important:

Autentificare  \/ 
x
sau
 Use Facebook account  Use Google account
Înregistrare  \/ 
x

sau
 Use Facebook account  Use Google account

Drumuri cu probleme in BacauIncepand de aseara, autovehiculele cu masa totala maxima autorizata mai mare de 3,5 tone, nu mai au voie sa circule pe DN-2, intre Bacau si Roman, restrictia fiind impusa de Politia Rutiera care a stabilit filtre la iesirile din municipiu.

Tuturor conducatorilor de autovehicule li s-a recomandat sa nu paraseasca orasul decat daca este absolut necesar, mai ales ca in judetul Neamt viscolul a creat serioase probleme pe drumuri.

Circulatia autovehicolelor a fost ingreunata si pe urmatoarele drumuri judetene:

  • DJ 252 intre localitatile Bibireşti – Buhoci;
  • DJ 252 C intre localitatile Corbasca – Gherdana;
  • DJ 243 B intre localitatile Parincea – Năstăseni – Poieni;
  • DJ 241 F intre localitatile Lehancea – Giurgiuana;
  • DJ 252 B intre localitatile Viforeni – Bărtăşeşti.

Pe de alta parte, echipajele de intervenţie SMURD, Inspectoratul Judetean pentru Situatii de Urgenta, Inspectoratul Judetean de Jandarmi si Gruparea Mobila de Jandarmi sunt pregatite sa faca fata oricaror situatii neprevazute, iar Ambulanta si spitalele din judet vor prelua cetatenii care vor avea probleme.

Conform ImpulsTV, prefectul Claudiu-Octavian Serban a solicitat echipelor de interventie ale E-ON Electrica si E-ON Gaz, sa actioneze operativ in caz de avarii, pentru remedierea in cel mai scurt timp a problemelor de alimentare cu energie electrica sau termica.

Moinesteanul.ro

Serviciu oferit via CComment

Vezi și...

Nu am găsit alte articole pe această temă


Locale

Criza deșeurilor la Moinești

Primăria din Moinești bună de plată în cazul crize…

Deși și-a pus speranțele într-o decizie favorabilă a instanțelor de judecată, Primăria din Moinești a pierdut procesul cu ADIS (asociația de salubrizare a primăriilor din județ), prin care...

Regionale

Calitate apă potabilă

Administrația Naționala „Apele Române” atențion…

Conform comunicatului, Administrația Naționala „Apele Române” efectuează în prezent activități de întreținere necesare pentru siguranța structurii de rezistență la nivelul Barajului La...