Important:

Autentificare  \/ 
x
sau
 Use Facebook account  Use Google account
Înregistrare  \/ 
x

sau
 Use Facebook account  Use Google account

PompieriSapte tuburi cu oxigen au explodat duminica spre luni noaptea intr-un incendiu izbucnit la un service auto de pe strada Ivoare din Bacau, sase autospeciale ale pompierilor fiind aduse la fata locului pentru a lupta cu flacarile.

Conform ISU Bacau, in incendiu nu s-au inregistrat victime omenesti, in schimb pagubele inregistrate au fost semnificative pentru ca flacarile au cuprins o hala de aproximativ 600mp in care functiona o statie ITP si un atelier de confectii metalice.

In plus, in aceeasi incinta se afla si o magazie de materiale in care erau depozitate 28 de tuburi cu oxigen, din care 18 pline, precum si opt tuburi cu acetilena.

Pompierii au reusit sa stinga incendiul in aproximativ 3 ore, intervenia desfasurandu-se cu dificultate datorita tuburilor de oxigen aflate in incinta.

Moinesteanul.ro

Serviciu oferit via CComment

Vezi și...

Nu am găsit alte articole pe această temă


Locale

Criza deșeurilor la Moinești

Primăria din Moinești bună de plată în cazul crize…

Deși și-a pus speranțele într-o decizie favorabilă a instanțelor de judecată, Primăria din Moinești a pierdut procesul cu ADIS (asociația de salubrizare a primăriilor din județ), prin care...

Regionale

Calitate apă potabilă

Administrația Naționala „Apele Române” atențion…

Conform comunicatului, Administrația Naționala „Apele Române” efectuează în prezent activități de întreținere necesare pentru siguranța structurii de rezistență la nivelul Barajului La...