Important:

Autentificare  \/ 
x
sau
 Use Facebook account  Use Google account
Înregistrare  \/ 
x

sau
 Use Facebook account  Use Google account

Crin Antonescu & Victor PontaConform datelor preliminare date publicitatii de echipele de campanie, judetul Bacaul a fost adjudecat in totalitate de catre candidatii USL, toti obtinand scoruri de peste 50%.

Si la nivel national, toate exit-poll-urile de dupa inchiderea urnelor au cotat Uniunea Social Liberala la peste 55% vot politic, atat la Senat, cat si la Camera Deputatilor.

Pe locul al doilea s-a clasat Alianta Romania Dreapta (ARD) cu 19 procente si este urmata de Partidul Poporului - Dan Diaconescu (PPDD) si Uniunea Democrata Maghiara din Romania (UDMR), ambele formatiuni urmand sa se regaseasca in componenta viitorului Legislativ.

 Moinesteanul.ro

Serviciu oferit via CComment

Vezi și...

Nu am găsit alte articole pe această temă


Locale

Criza deșeurilor la Moinești

Primăria din Moinești bună de plată în cazul crize…

Deși și-a pus speranțele într-o decizie favorabilă a instanțelor de judecată, Primăria din Moinești a pierdut procesul cu ADIS (asociația de salubrizare a primăriilor din județ), prin care...

Regionale

Calitate apă potabilă

Administrația Naționala „Apele Române” atențion…

Conform comunicatului, Administrația Naționala „Apele Române” efectuează în prezent activități de întreținere necesare pentru siguranța structurii de rezistență la nivelul Barajului La...