Important:

Autentificare  \/ 
x
sau
 Use Facebook account  Use Google account
Înregistrare  \/ 
x

sau
 Use Facebook account  Use Google account

PolitiaTrei femei aflate intr-o caruta incarcata cu coceni de porumb, au ajuns la Spitalul Judetean Bacau, dupa ce, intr-o curba, cele trei s-au dezechilibrat si au cazut pe carosabil.

Caruta era condusa de Clara C., de 43 de ani, din comuna Damienesti si era insotita de Lucia G. de 64 de ani si Maria C. de 48 de ani, ambele din comuna Nicolae Balcescu.

Intr-o curba la stanga, pe drumul comunal 169C, in localitatea Valea Seaca, femeile au alunecat si au cazut de deasupra incarcaturii, suferind astfel mai multe traumatisme ce au necesitat ingrijire medicala de specialitate.

Toate cele trei femei au fost testate cu aparatul etilotest, iar rezultatele au fost negative, iar Clarei C. i-au fost recoltate si probe biologice de sange in vederea stabilirii alcoolemiei.

Politistii efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa.

Moinesteanul.ro

Serviciu oferit via CComment

Vezi și...

Nu am găsit alte articole pe această temă


Locale

Criza deșeurilor la Moinești

Primăria din Moinești bună de plată în cazul crize…

Deși și-a pus speranțele într-o decizie favorabilă a instanțelor de judecată, Primăria din Moinești a pierdut procesul cu ADIS (asociația de salubrizare a primăriilor din județ), prin care...

Regionale

Calitate apă potabilă

Administrația Naționala „Apele Române” atențion…

Conform comunicatului, Administrația Naționala „Apele Române” efectuează în prezent activități de întreținere necesare pentru siguranța structurii de rezistență la nivelul Barajului La...