Important:

Autentificare  \/ 
x
sau
 Use Facebook account  Use Google account
Înregistrare  \/ 
x

sau
 Use Facebook account  Use Google account

Serviciul Permise AutoConform unui comunicat de presa al M.A.I., in zilele de 19 si 22 octombrie (vineri si luni), ghiseele Serviciului Permise Auto Bacau vor fi inchise, motivul fiind lucrarile de modernizare a Sistemului National de emitere a permiselor de conducere.

Din acelasi motiv, nici examenele la proba teoretica pentru obtinerea permisului de conducere nu vor putea fi sustinute in cele doua zile.

"Prima faza se va incheia pana la sfarsitul acestui an. Un prim beneficiu consta in simplificarea formalitatilor necesare preschimbarii permiselor de conducere. In acest sens, se va elimina necesitatea procurarii si completarii de catre cetateni a formularelor aferente, care vor fi tiparite direct la ghiseele de primire a documentelor, in sistem informatic", se arata in comunicat.

"De asemenea, intr-o etapa viitoare, va fi posibila si incasarea contravalorii documentelor emise, la ghiseele serviciilor publice comunitare judetene de profil. Gradul de complexitate si volumul operatiunilor informatice necesare modernizarii, precum si asigurarea corectitudinii preluarii bazelor de date deja existente, presupune intreruperi ale fluxurilor unor activitati", se precizeaza in acelasi comunicat.

Moinesteanul.ro

Serviciu oferit via CComment

Vezi și...

Nu am găsit alte articole pe această temă


Locale

Criza deșeurilor la Moinești

Primăria din Moinești bună de plată în cazul crize…

Deși și-a pus speranțele într-o decizie favorabilă a instanțelor de judecată, Primăria din Moinești a pierdut procesul cu ADIS (asociația de salubrizare a primăriilor din județ), prin care...

Regionale

Calitate apă potabilă

Administrația Naționala „Apele Române” atențion…

Conform comunicatului, Administrația Naționala „Apele Române” efectuează în prezent activități de întreținere necesare pentru siguranța structurii de rezistență la nivelul Barajului La...